Nikos.thd Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα παλικάρια. Την γνώμη σας... Πρόκειται για HDD & RAID. Ποιον από τους δύο δίσκους 1. WESTERN DIGITAL WD2503ABYX 250GB RE4 SATA2 (με τεχνολογία RE4) που λέει ότι είναι γρήγορος, με 64Mb κλπ κλπ 2. Ο κλασικός VelociRaptor με 10.000rpm κλπ κλπ Τώρα για το Raid Εχω ενα M/board με on board Raid της nVidia. Τι λέτε για αυτά τα on board Raid. Κάνουν δουλειά ή καλύτερα είναι μία extra κάρτα RAID; A... και κάτι άλλο. Οσο γίνεται αθόρυβος. Εχω τώρα 2 seagate που οργώνουν και οργώνουν και οργώνουν... Υ.Γ. Δεν είμαι έτοιμος να πάρω SSD
JIMBOAthens Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Σαφώς γρηγορότερη η RAID υλοποίηση με τους Veloci αλλά θα έχεις θόρυβο και μάλιστα αρκετά πιο πάνω από τον αντίστοιχο 2 μέσου τύπου μηχανικών δίσκων...
cabdik Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 τους εχεις τους δισκους? η θα τους αγορασεις? χρειαζονται χ2 για RAID!! και ποιο ακριβως ΜΟΒΟ εχεις?
Nikos.thd Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 τους εχεις τους δισκους? η θα τους αγορασεις? χρειαζονται χ2 για RAID!! και ποιο ακριβως ΜΟΒΟ εχεις? M/board GIGABYTE GA-73PVM-S2 Οχι τους δίσκους δεν τους έχω. Θα αγοράσω Τώρα έχω τους δύο SEAGATE
antonl Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Πάντως ~300€ για 300GB σε HDD μου φαίνονται υπερβολικά πολλά χρήματα. Αν ασχολείσαι αρκετά με τίποτα του στυλ επεξεργασία μεγάλων αρχείων video, πάω πάσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα