johnis1996 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 καλημερα σε ολους !! εχω εναν ενισχυτη που όταν τον βαζω στα ηχεια κανει ενΑ μικρο ζζζζζζζζ.... ειχα διαβασει σε καποιο αλλο site που δεν το θυμαμαι ότι αυτό μπορει να εξαφανιστει .... αν γινεται να εξαφανιστει αυτός ο θόρυβος πως μπορω να το κανω αυτο? ευχαριστω!
diabola5 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Λαμπατος είναι ; Τις καλωδιωσεις και το ρεύμα τα έχεις τσεκάρει ; Κρατάει πολυ ώρα ο ήχος αυτός ;
johnis1996 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 δεν ειναι λαμπατος, ο φτηνος μου ειναι (KODA) δεν εχουν κανενα προβλημα οι καλωδιώσεις.. γενικά κανει εναν πολυ μικρο θόρυβο αλλα μονο οταν τον συνδέσω στο laptop ο θορυβος γινεται λιγο μεγαλυτερος! ειδα ότι υπαρχουν κατι κυλινδρικα μηχανακια που εξαφανιζουν το θόρυβο και μαλλον είναι ενδιαφερουσα περιπτωση!
HamerZ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μήπως θέλει να βάλεις δαχτυλίδι στο καλώδιο με το οποίο συνδέεις τον φορητό με τον ενισχυτή ή τα ηχεία;
johnis1996 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 αν θες στειλε κανενα link για παραδειγμα! ξερω περιπου τι ειναι.... θα το δοκιμασω! αλλα αυτον τον θορυβο δεν μου τον κανει σε κανεναν αλλο ενοσχυτη μου.... αρα κατι κανει και ενισχυτης, αλλα όταν τον βαζω στο ipod δεν κανει το ζζζζζ..!
diabola5 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ε ρε Φίλε μήπως έχει πρόβλημα η πηγή και νομίζεις ότι είναι απο τον ενισχυτη;
johnis1996 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 απο οτι διαβασα ειδα οτι ειναι η γειωση στο λαπτοπ! και οντως ετσι ηταν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα