Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια παιζει να σωσουμε τιποτα απο σκληρο μετα απο φορματ και περασμα τον windows 7 με recovery disk.

Δεν εχω πολλες ελπιδες αλλα καποιος μου ειπε οτι γυνετε.

Δημοσ.

Απο φορματ σκετο ισως να μπορουσες να το κανεις, μιας και ο χωρος που φορμαριστικε δεν ξαναγραφτηκε απο πανω. Το εχω κανει και με καλο ποσοστο ανακτησης.

Αφου εκανες εγκατασταση των windows, ξαναεγραψες καποιο απο αυτο τον ελευθερο χωρο που εκανες, οποτε σιγουρα δεν θα μπορεσεις να επαναφερεις τα παντα.

Μπορεις παντα να προσπαθησεις.

Δημοσ.

Απο φορματ σκετο ισως να μπορουσες να το κανεις, μιας και ο χωρος που φορμαριστικε δεν ξαναγραφτηκε απο πανω. Το εχω κανει και με καλο ποσοστο ανακτησης.

Αφου εκανες εγκατασταση των windows, ξαναεγραψες καποιο απο αυτο τον ελευθερο χωρο που εκανες, οποτε σιγουρα δεν θα μπορεσεις να επαναφερεις τα παντα.

Μπορεις παντα να προσπαθησεις.

Ασε επαθα ζημεια με τα mint 12 και ηταν η μονη λυση.Kανα προγραμματακι εχεις να πρωτινεις ?

Δημοσ.

Ασε επαθα ζημεια με τα mint 12 και ηταν η μονη λυση.Kανα προγραμματακι εχεις να πρωτινεις ?

Επρεπε να ειχες κανει ανακτηση σε αλλο PC πριν κανεις οποιαδηποτε προσπαθεια εγκαταστασης λογισμικου.. αυτη την στιγμη πρεπει να εισαι πολυ τυχερος για να παρεις οτιδηποτε πισω!

Δοκιμασε αρχικα με το AFR

android.png

Δημοσ.

Αν ο σκληρος ηταν σε ext3/4 οταν ειχε το mint πανω και τα δεδομενα σου, και μετα τον εκανες φορματ σε ntfs, τοτε δεν μπορει να γινει τιποτα.

Γενικα, ενα καλο προγραμμα για αυτη τη δουλεια ειναι το testdisk/photorec αν δεν εχεις προβλημα με τη χρηση του dos prompt η το recuva αν θες κατι με gui.

Δημοσ.

Επρεπε να ειχες κανει ανακτηση σε αλλο PC πριν κανεις οποιαδηποτε προσπαθεια εγκαταστασης λογισμικου.. αυτη την στιγμη πρεπει να εισαι πολυ τυχερος για να παρεις οτιδηποτε πισω!

Δοκιμασε αρχικα με το AFR

android.png

Φιλε δεν γυνοταν τιποτα μονο να ξαναπερασω τα windows μου εβγαζε μονο αυτη την επιλογη, ξερω ειναι δυσκολο.

Βασικα δεν με ενδιαφερει ο C αλλα ο D οποτε εχω μια ελπιδα.

Εβαλα το Recuva και εχω καποια θετικα σημαδια.

Αν ο σκληρος ηταν σε ext3/4 οταν ειχε το mint πανω και τα δεδομενα σου, και μετα τον εκανες φορματ σε ntfs, τοτε δεν μπορει να γινει τιποτα.

Γενικα, ενα καλο προγραμμα για αυτη τη δουλεια ειναι το testdisk/photorec αν δεν εχεις προβλημα με τη χρηση του dos prompt η το recuva αν θες κατι με gui.

Εβαλα recuva και μου δυνει σημαδια περιμενω να δω.

Οπως ειπα δεν με νοιαζει ο C που γραφτηκαν τα Windows αλλα ο D που ειχε μονο υλικο απο downloads οποτε ελπιζω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...