Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

θα ήθελα μια βοήθεια για ένα θέμα με το pc.

ξαφνικά κάνει συνεχόμενα restart, πάω να κάνω φορμάτ και ενώ το πληκτρολόγιο δουλεύει κανονικά στο bios, μόλις κάνω save και βγαίνω, στην επιλογή "press any key to boot from cd" ΔΕΝ λειτουργεί με αποτέλεσμα να μην μπορώ να διαλέξω καμιά επιλογή , ούτε να μπω σε safe mode.

- φοβάμαι επίσης μήπως τα έχει παίξει ο σκληρός (WD)τον οποίο έχω καμιά 10 χρόνια και έχει φάει πολύ δουλειά.

το φωτάκι του καθ'όλη τη διάρκεια που γίνονται αυτά δεν αναβοσβήνει αλλά είναι αναμμένο.

- δεν έχω αρχεία να χάσω απο τον σκληρό βέβαια, τουλάχιστον να ξέρω ότι είναι από εκεί το θέμα.

καμιά ιδέα κανείς???

ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αν είναι USB το πληκτρολόγιο τότε θα πρέπει να ενεργοποιήσεις μια επιλογή από το bios ώστε να δώσει ρεύμα και όταν πάει για boot! είναι στις ρυθμήσεις για τα usb!

Διαφορετικά βάλε ένα πληκτρολόγιο με ps2 θύρα!

Δημοσ.

Εμένα δεν αναγνωρίζει το πληκτρολόγιο ούτε στην αρχή για να κάνω τις ρυθμίσεις! Αναγκάζομαι κάθε φορά και ξεσκονίζω ένα αρχαίο πληκτρολόγιο με ps2 θύρα για να κάνω format. :rolleyes:

Δημοσ.

:lol: 10 χρονών δίσκος,ε; Πόσο είναι 10GB;

Για να δεις αν είναι σε καλή κατάσταση σύνδεσε τον σε άλλον Η/Υ και τρέξε το Hard Disk Sentinel.

Βασικά πρώτη ένδειξη είναι αν τον βλέπει ακόμα μέσα από το bios ή όχι.

Δημοσ.

Δεν πρέπει να έχει πρόβλημα ο σκλιρός γιατί λέει ότι του κάνει επανεκκινήσεις, άρα ίσως θέλει απλά φορμάτ!

TheELF μην κοροϊδεύεις τον δίσκο ρε... 17,6 είναι :P

Δημοσ.

θα δοκιμάσω αυτό με το usb και τα ξαναλέμε...

όσο για τον σκληρό είναι 60 gb!

ευχαριστώ πολυ παιδιά!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...