Jimie Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά σε λίγοα καιρό θα ολοκληρωθελι το PC της υπογραφής με μία 6870 gpu και ένα Corsair Builder Series 500 Watt τροφοδοτικό και είχα αποφασίσει στις Rip-jaws της G.SKILL επειδή θα έβαζα αερόψυκτρα αλλά τελικά θα πάω σε υδρόψυξη και έφτασα σε σημείο να μήν ξέρω τί μνήμες να πάρω ( αφού πλέον το ύψος τους είναι αμελητέο ). Η CPU θα φάει OC άρα θέλω μνήμες να το σηκώνουν αλλά όχι τίποτα πανάκριβο και στα 8 GB. Επίσης το PC θα είναι gaming άν και απότι έχω ακούσει οι μνήμες δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο εκεί. Ευχαριστώ.
Thanos1972 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μια χαρα 1600αρες με 8αρια Patriot AMD Entertainment 8GB DDR3 Non ECC CL8 1600MHz ΤΙΜΗ 57.88 €
Jimie Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Τις είχα δεί αυτές αλλά δεν είναι " πλήρως συμβατές " με την μητρική μου ( και καλά ) Απλά την πρηγούμενη φορά την είχα πατήσει έτσι και δεν θέλω να γίνει ξανά κάτι τέτοιο... Τώρα αν δεν έχει σημασία πάω για αυτές.
Thanos1972 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Τι εννοεις οτι δεν ειναι πληρες συμβατες με την μητρικη σου?μια χαρα μνημες ειναι και μια χαρα θα μπουν στην μητρικη σου. Απλα το θεμα ειναι οτι στο μελλον εαν θελεις σε καμια 2 χρονια να βαλεις παραπανω,μπορει να μην τις βρισκεις.
Jimie Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Συμβατές εννοώ δεν είναι στη λίστα συμβατότητας της Gigabyte για την συγκεκριμένη μητρικη ( και καλά μ_λ_κίες της GB ) Επίσης θα χρειαστώ παραπάνω απο 8 GB για Gaming και Programming ;;;
Jimie Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Επίσης σκέφτομαι Corsair ή 2 x Kingston...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 πάρε τις φτηνότερες...
Jimie Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Βρήκα στο Amazon.co.uk τις Vengeance στα 45€ και έχω και τζάμπα μεταφορικά
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Βρήκα στο Amazon.co.uk τις Vengeance στα 45€ και έχω και τζάμπα μεταφορικά Καλά, δεν βρήκες και καμιά προσφορά. 48 τις έχει στο πλαίσο (και παραλαμβάνεις αυθημερόν)
Jimie Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Καλά, δεν βρήκες και καμιά προσφορά. 48 τις έχει στο πλαίσο (και παραλαμβάνεις αυθημερόν) + μεταφορικά 6€ = 54€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα