Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σε λίγοα καιρό θα ολοκληρωθελι το PC της υπογραφής με μία 6870 gpu και ένα Corsair Builder Series 500 Watt τροφοδοτικό και είχα αποφασίσει στις Rip-jaws της G.SKILL επειδή θα έβαζα αερόψυκτρα αλλά τελικά θα πάω σε υδρόψυξη και έφτασα σε σημείο να μήν ξέρω τί μνήμες να πάρω ( αφού πλέον το ύψος τους είναι αμελητέο ). Η CPU θα φάει OC άρα θέλω μνήμες να το σηκώνουν αλλά όχι τίποτα πανάκριβο και στα 8 GB. Επίσης το PC θα είναι gaming άν και απότι έχω ακούσει οι μνήμες δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο εκεί. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Τις είχα δεί αυτές αλλά δεν είναι " πλήρως συμβατές " με την μητρική μου ( και καλά ) Απλά την πρηγούμενη φορά την είχα πατήσει έτσι και δεν θέλω να γίνει ξανά κάτι τέτοιο... Τώρα αν δεν έχει σημασία πάω για αυτές.

Δημοσ.

Τι εννοεις οτι δεν ειναι πληρες συμβατες με την μητρικη σου?μια χαρα μνημες ειναι και μια χαρα θα μπουν στην μητρικη σου.

Απλα το θεμα ειναι οτι στο μελλον εαν θελεις σε καμια 2 χρονια να βαλεις παραπανω,μπορει να μην τις βρισκεις.

Δημοσ.

Συμβατές εννοώ δεν είναι στη λίστα συμβατότητας της Gigabyte για την συγκεκριμένη μητρικη ( και καλά μ_λ_κίες της GB ) Επίσης θα χρειαστώ παραπάνω απο 8 GB για Gaming και Programming ;;;

Δημοσ.

Καλά, δεν βρήκες και καμιά προσφορά. 48 τις έχει στο πλαίσο (και παραλαμβάνεις αυθημερόν)

+ μεταφορικά 6€ = 54€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...