Jimie Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά ένας φίλος μου ζήτησε χάρη επειδή του μίλησα για το φόρουμ να ρωτήσω για Very-Low-Budget PC εγώ έχω σκεφτεί: CPU: AMD A6 X4 3650 CASE: ASUS TA-8H1 BLACK/SILVER MOBO: ASUS F1A55-M LX PLUS RETAIL HDD: Western Digital 250GB Caviar Blue PSU: CORSAIR CMPSU-430CX BUILDER SERIES 430W RAM: CORSAIR CMV4GX3M1A1333C9 4GB DDR3 VALUE SELECT PC3-10600 Άν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε εννοείτε δέχομαι προτάσεις... Ο φίλος δέν έχει σχεδόν καθόλου λεφτά παιδιά και είναι και άσχετος για'υτό συναρμολόγηση απο μαγαζί και όσο φθηνότερο γίνεται. Οθόνη έχει μία παλία και το pc πάει για χαλαρό gaming και ίντερνετ.
thanosftw Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ελπιζω η αγορα να μην γινει απο το e-shop,απο οποιοδηποτε αλλο μαγαζι θα βρειτε πολυ καλυτερεσ τιμες,και θα παρετε το pc εντος 2012...e-shop μετα το 2015 να περιμενεις το courier. Αλλα πες μας για τι χρηματικο ποσο μιλαμε και για τη χρηση προωριζεται?
Jimie Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Χρήση έγραψα και λεφτά ΠΑΧΙΑ-ΠΑΧΙΑ 400€ επίσης εννοείτε όχι απο e-shop...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα