Ang3losqws Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 γιατι εχω ενα καρο πραγματα που δεν μπορω να χασω.Repair εχω κανει, δεν κανει τιποτα
washcloud Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ε,κάνε επιδιορθωτικό install,αν είναι windows7 ...σήμερα σ' έπιασα Έλφη : Το repair windows δεν εκανε κατι. edit : damn, με πρόλαβε ο TS....Φτου!! Άγγελε, το φορμάτ (επανεγκατάσταση Γουίν) στο πρότεινα, γιατί α) δεν ξέρω αν/πώς γίνεται το "fixboot" στα 7 (όπως γίνεται στα ΧΡ), και μιας και μετά από τόσα ποστ δε βλέπω άλλον να αναφέρει κάτι ανάλογο, β) θα παιδευτείς λιγότερο, απ' το να ψάχνεις τρόπο επιδιόρθωσης, ο οποίος ΙΣΩΣ και να μην υπάρχει (δεν ξέρω τί σκατά μπορεί να έκανε το ρημαδο-Γκοστ της κωλο-Νόρτον. Πού πήγες δηλαδή και το ξέθαψες...Χάθηκε ένα True Image της Acronis...; ). Εξ' ου και ρώτησα τί ακριβώς σε χαλάει. Αν είναι "τα Win με τις ρυθμίσεις τους και τα εγκατεστημένα τους προγράμματα", πάσο, και παιδέψου όσο νομίζεις. ΑΝ πάλι, είναι απλά για αρχεία που υπάρχουν (βίντεο, φώτος, σόνγκια, έγγραφα κλπ), παρ' τα μ' ένα recovery app. Προτείνω Active File Recovery. Σύνδεσε τον δίσκο εδώ απ' όπου μας γράφεις και τρεχ' το, ή βρες καμμιά έκδοση του Hiren's Boot CD που να το περιέχει και μπούταρε από 'κει και παρ' τα σε κανέναν εξωτερικό.
Ang3losqws Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 να τον συνδεσω στο κινητο ειναι δυσκολο...σ'ευχαριστω παντως.Που το ξεθαψα,ελα μου ντε?Κανω εγκατασταση τα windows σ'ενα αλλο σκληρο για να μπορεσω να τον ανοιξω,αν ανοιγει κ μετα βλεπουμε.anyway,ευχαριστω κ τους 2 για την βοηθεια.
washcloud Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Η λύση της εγκατάστασης σε άλλο δίσκο είναι και η γρηγορότερη πάντως, για να πάρεις τ' αρχεία. Αφού υπάρχει διαθέσιμος, πάλι καλά είσαι.
Ang3losqws Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 τωρα αμα σου πω οτι εκανα εγκατασταση τα windows στον αλλο σκληρο κ ειπα να κανω μια υστατη προσπαθεια με τον αλλο κ δουλεψε, τι θα μου πεις...? by the way, καποιο προγραμμα αγια να περασω τα παντα στον ssd που περιμενω?
washcloud Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 τωρα αμα σου πω οτι εκανα εγκατασταση τα windows στον αλλο σκληρο κ ειπα να κανω μια υστατη προσπαθεια με τον αλλο κ δουλεψε, τι θα μου πεις...? ...θα σου πω να μου πεις 6 νούμερα απ' το 1 έως το 49. (...για να περάσεις τα πάντα όπως λες, disk image με το True Image της Αcronis που είπαμε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα