Ang3losqws Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα σας, εκανα δοκιμες σημερα με το norton ghost,εκανα copy τον δισκο με το λειτουργικο με την προοπτικη να κανω τον καινουργιο system disk.Δεν εγινε ομως,οποτε μπαινω και κανω format τον δισκο 2 οπου εκανα copy τον system.μετα το restart δεν μπορω να μπω στα windows και μου βγαζει error 0xc0000225 the boot selection failed because a required device is inaccessible. τους σκληρους τους βρισκει ολους στο bios, κανω repair απο το boot disk των Windows αλλα τιποτα..καμια ιδεα να τον επαναφερω?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Με κανένα δίσκο δεν κάνει boot? Έχεις και τους δύο συνδεδεμένους;
Ang3losqws Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 ο 2ος που μετεφερα το λειτουργικο εγινε φορματ γιατι δεν λειτουργησε.Ναι και τους 2 εχω συνδεδεμενους,αλλα κ μονο με εναν που δοκιμασα παλι το ιδιο μου εβγαζε.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μπορείς να πεις αναλυτικότερα τη διαδικασία; Μέσα από windows κάνεις clone ή με boot disk?
TheELF Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 ο 2ος που μετεφερα το λειτουργικο εγινε φορματ γιατι δεν λειτουργησε.Ναι και τους 2 εχω συνδεδεμενους,αλλα κ μονο με εναν που δοκιμασα παλι το ιδιο μου εβγαζε. Αν μπέρδεψες τους δίσκους τότε φταίει αυτό,τα windows έχουν ένα αρχείο που τους λέει που είναι ο δίσκος σε σχέση με τους controller και τα λοιπά,αν του αλλάξεις θέση τα χάνει.
Ang3losqws Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ναι μεσα απο windows με το norton ghost.οχι δεν τους αλλαξα θεση,τα καλωδια εννοω.δεν αλλαξα τιποτα.εκανα copy disk μεσα απο το ghost, δεν εκανα clone.δεν δουλεψε,εκανα format το 2ο δισκο και εμεινε ο 1ος ως εχει.Το repair windows δεν εκανε κατι.αυτα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Έχω χρόνια να χρησιμοποιήσω Norton και δεν θυμάμαι τι είναι αυτό το "copy" που λες. Το πιο σωστό είναι να κάνεις clone τον δίσκο.
Ang3losqws Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Windows 7. @Basstarlet εννοεις τι επρεπε να κανω? Το θεμα ειναι τωρα τι κανω?
Ang3losqws Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 φιλε μου,αν ηταν να κανω φορματ,δεν θα εκανα ερωτηση στο φορουμ,ουτε να εγκαταστησω τα windows στον αλλο σκληρο και να μεταφερω τα αρχεια απο τον αλλο.Καλα ειναι δυνατον να κανω αντιγραφη τον σκληρο μου δισκο και να αχρηστευει τον αλλο?
washcloud Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Κι εγώ πού θες να το ξέρω αν δε θα ρώταγες, αν η απάντηση ήταν "φορμάτ";
Ang3losqws Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 οκ,λοιπον,θελω να αποφυγω το φορματ και να κανω εγκατασταση των windows σε αλλο σκληρο.Καποια αλλη λυση?
washcloud Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 ...από εμένα πάντως, συνεχίζει να είναι το φορμάτ. Ο λόγος που δεν το θες...;
TheELF Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ε,κάνε επιδιορθωτικό install,αν είναι windows7 μπορείς να κάνεις και απλά επιδιόρθωση εκκίνησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα