Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Θελω ενα scriptaki με το οποιο να βαζω κωδικους και απο αυτους, καποιος αφου τους βαλει οταν πατησει το λινκι να του επιτρεπεται να κατεβασει ενα αρχειο (αρχειο βιντεο .mp4)

2)Οταν παταω το λινκ του βιντεο σε mp4 που εχω στον σερβερ μου, αντι να τον κατεβασει, με βγαζει σε μια σελιδα και δειχνει τα κουμπια play-pause. Για να το κατεβασω απο κει πρεπει να κανω δεξι κλικ και αποθηκευση ως... Υπαρχει τροπος να παταει καποιος ενα λινκ και να κατεβαινει το mp4 απευθειας;

Δημοσ.

1) Θελω ενα scriptaki με το οποιο να βαζω κωδικους και απο αυτους, καποιος αφου τους βαλει οταν πατησει το λινκι να του επιτρεπεται να κατεβασει ενα αρχειο (αρχειο βιντεο .mp4)

O server σου είναι σε Linux ή Windows;

2)Οταν παταω το λινκ του βιντεο σε mp4 που εχω στον σερβερ μου, αντι να τον κατεβασει, με βγαζει σε μια σελιδα και δειχνει τα κουμπια play-pause. Για να το κατεβασω απο κει πρεπει να κανω δεξι κλικ και αποθηκευση ως... Υπαρχει τροπος να παταει καποιος ενα λινκ και να κατεβαινει το mp4 απευθειας;

Απο οτι ξερω αυτό ειναι θεμα browser περισσοτερο, ο οποιος διαλεγει αν θα παιξει ενα αρχειο ή θα το κατεβασει. Δεν σε βολεύει καποια συμπιεση σε rar;

Δημοσ.

O server σου είναι σε Linux ή Windows;

Απο οτι ξερω αυτό ειναι θεμα browser περισσοτερο, ο οποιος διαλεγει αν θα παιξει ενα αρχειο ή θα το κατεβασει. Δεν σε βολεύει καποια συμπιεση σε rar;

LInux server και το δευτερο καπου ειχα δει οτι με ενα php μπορεις να δινεις το php αρχειο να μπαινει ο αλλος και να το κατεβαζει αυτοματα!

Δημοσ.

Εφοσον ειναι linux μπορεις να χρησιμοποιήσεις την ιδιοτητα του apache με htaccess password. Δινεις το link σου, βγαινει popup με user pass και οταν μπει μπορει να δει τα διαθεσιμα αρχεια για κατεβασμα. Αυτο ειναι για καθαρο ftp output (οχι σελιδα βασικα). Τσεκαρε λιγο εδώ, θα σε βοηθήσει αρκετά.

Τωρα αν θες να φαινεται κατι απο πισω, βαζεις ενα index.html με links προς τα αρχεια σου.

Oσο για τα downloadable αρχεια και οχι viewable εφοσον ειναι linux σου βρηκα αυτό. Δεν μου χρειαστηκε ποτε οποτε δεν το εχω δοκιμάσει, αλλα ειναι κατι απο το οποιο μπορεις να ξεκινησεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...