Προς το περιεχόμενο

Driver Irql Not less or equal μπλε οθόνη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες,

Μερικές φορές στο άσχετο μου κρασάρει ο υπολογιστής και μου βγάζει μπλέ οθόνη με το μήνυμα :"Driver Irql Not less or equal" και κάνει reboot.Δεν είναι πολύ συχνό φαινομενο αλλα μου χει σπάσει τα νεύρα.Έψαξα στο google για πιθανη λύση και το μόνο που βρήκα ήταν ότι έχει να κάνει με τον Intel Application Accelerator και το μόνο που αναφέρθηκε σαν λύση ήταν να διαγράψω ένα αρχείο IDECHNDR.SYS απο c /windows/system32 αλλα δεν μπόρεσα να το βρώ και να το δοκιμάσω.Εχει τύχει κανείς κάτι παρόμοιο?Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου δώσει μια λύση?

Ευχαριστώ.

• Moderators
Δημοσ.

Eαν εβαλες στο google IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL θα πηρες ουκ ολιγα αποτελεσματα με ουκ ολιγες διαφορετικες λυσεις. Οι οποιες με τη σειρα τους,οπως καταλαβες και ο ιδιος, δεν ειναι απαραιτητα σωστες καθως αναφερονται σε ουκ ολιγα διαφορετικα pc configurations.

Δωσε λιγες περισσοτερες πληροφοριες.

Το pc σου ειναι σταθερο? Τι λειτουργικο εχει? Ειναι overclocked? Οταν λες "μερικες φορες", τι συχνοτητα εννοεις? Το προβλημα εμφανιζεται απο παντα ή ξεκινησε καποια στιγμη και επαναλαμβανεται? Εχεις παρατηρησει κατι κοινο στις μπλε οθονες, εστω και αν ειναι γενικο σαν του στυλ "παιζω παιχνιδια" ή "αντιγραφω αρχεια". Το εχει κανει ακομα και οταν ειναι σε idle κατασταση?

Πολλες οι ερωτησεις, αλλα οσες περισσοτερες πληροφοριες δωσεις, τοσο μεγαλυτερη θα ειναι η βοηθεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...