sintalkas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας παιδιά ,έχω τεράστιο πρόβλημα με την c++ και επειδή είναι καιρός να περάσω πια το μάθημα θα ήθελα να σας ζητήσω κάποιες χάρεςα)Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια ιστοσελίδα ή να μου δώσετε το λινκ ενός πολύ καλού βιβλίου c++ σε pdf?β)Αν δεν έχετε πρόβλημα μπορείτε να μου λύσετε τις ασκήσεις που έπεσαν στην προηγούμενη εξεταστική;Είμαι επί πτυχίω και δεν ξέρω καλά μαθηματικά μιας και ήμουν θεωρητική κατεύθυνση!!!Για αυτό αν μπορείτε βοηθήστε μπας και το περάσω (στην επόμενη εξεταστική)!!
Timonkaipumpa Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 α) Δεν έχει καμία σχέση το να μάθεις C++... (εντάξει.. έχει ελάχιστη) β) Απ' ό,τι είδα, επιτρέπεται να έχεις και βιβλία και σημειώσεις μαζί σου γ) Δεν έχει σχέση με μαθηματικά το .pdf που διάβασα, εκτός και εάν με το "μαθηματικά που δεν ξέρεις καλά λόγω θεωρητικής" εννοείς την εύρεση μέσου όρου... όπου εάν το εννοείς αυτό τότε, προσωπικά μιλώντας, ποτέ να μην πάρεις πτυχίο.- δ) Τα θέματα είναι γελοία. Εμένα μου φαίνεται ότι είσαι επί πτυχίω γιατί ποτέ δεν ασχολήθηκες με το μάθημα, κρυμμένος πίσω από μία δικαιολογία όπως "είμαι της θεωρητικής", και τώρα θες να το περάσεις με λαμογιά και στη ζούλα Σόρρυ για το ύφος μου, αλλά πραγματικά με αυτά που γράφεις και αυτά που είδα αυτό το συμπέρασμα μπορώ να βγάλω.
Directx Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Θα συμφωνήσω με τον φίλο Timonkaipumpa και τούτο στο λέω ως άνθρωπος που έχει τυπική σχέση με τα Μαθηματικά (έχει χρειασθεί όμως να γράψω λογισμικό που να υλοποιεί περίπλοκους υπολογισμούς). Τα ερωτήματα (δέχομαι ότι θα μπορούσαν να είναι πιο αναλυτικά στις εκφωνήσεις τους) είναι εξαιρετικά απλά και το μόνο που απαιτούν είναι μια τυπική σχέση με τις βασικές αρχές της C (pointers) & C++ (για να μην πω, προγραμματισμού). Δυσκολεύομαι να κατανοήσω που και γιατί δυσκολεύεσαι.
nilosgr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ειναι σιγουρα Δομες δεδομενων αυτα...; Πουθενα δεν ειδα δεντρα, ουρες, hash tables... Στρωσου μαθε δεκα πραγματα γιατι θα πας για συνεντευξη σε καμια εταιρια και θα φυγεις με πισσα και πουπουλα!!
Timonkaipumpa Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Έλα ρε συ nilosgr... είχε πίνακες! ( )
nrkmaiden Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Και γω πιστευω αυτο που λεει ο Νιλοσγρ παραπανω.Αυτα δεν ειναι ουτε εισαγωγη..Τι σχολη ειπαμε ειναι?
sintalkas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδιά έχετε όντως δίκιο για αυτά που λέτε και δεν τα επικρίνω αλλά ,όπως σας είπα δεν είμαι καθόλου καλός στον προγραμματισμό και στα μαθηματικά ,αύριο το δίνω αρά δεν προλαβαίνω να διαβάσω και δεν θα πάω μάλλον να το δώσω ,απλά θέλω τις λύσεις για όταν το δώσω την επόμενη φορά να έχω τις λύσεις για να δω ότι τα έλυσα σωστά δεν είπα πως θα κάνω λαμογιά !!!
Star_Light Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδιά έχετε όντως δίκιο για αυτά που λέτε και δεν τα επικρίνω αλλά ,όπως σας είπα δεν είμαι καθόλου καλός στον προγραμματισμό και στα μαθηματικά ,αύριο το δίνω αρά δεν προλαβαίνω να διαβάσω και δεν θα πάω μάλλον να το δώσω ,απλά θέλω τις λύσεις για όταν το δώσω την επόμενη φορά να έχω τις λύσεις για να δω ότι τα έλυσα σωστά δεν είπα πως θα κάνω λαμογιά !!! Θα τις παρεις τις λυσεις φιλε μου αλλα οχι αποψε !!!!! Στο μεταξυ λυσεις θα υπάρχουν στανταρ αναμεσα στα πηγαδάκια των πασοκοδαπιτών!!!!! Αποκλειεται να μην τα εχουν λυσει... αλλα το χεις τοσο στα τετοια σου το μαθημα που δεν εχεις καν ενδιαφερθει τοσο καιρο να ρωτησεις τους κλασσικους που έχουν στησει ολοκληρη επιχειρηση στα πανεπιστημια και δικτυο με κινητα , σκονακια . χαντς φρι , λυμενα θεματα μονο και μονο για να μην διαβασουν ποτε αυτοι ειναι ικανοι να σκοτωσουν κιολας για να μην διαβασουν !!!!! Φαντασου ποσο στα τετοια σου το χεις το μαθημα. hahahahahha εισαι κορυφαιος παντως εγω αν δεν βαριομουν θα καθομουν να τα λυσω να στα δωσω !!!!!! Εισαι μορφη.
nrkmaiden Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Παιζει αμα το θυμηθω μετα την εξεταστικη να σ κανω κανα θεμα... Τα υπολοιπα μαθηματα πως θα τα περασεις,που εχεις και μαθηματικοειδη μαθηματα??
sintalkas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 βασικά έχω περάσει όλα τα μαθήματα εκτός από αυτά που έχουν μαθηματικά, δεν με πειράζει να μου τα λύσετε ακόμα και την επόμενη εβδομάδα ,έτσι και αλλιώς το μάθημα το δίνω σε 1 ώρα και δεν μπορώ να το περάσω απλά θέλω τα λυμένα θέματα γιατί δεν εμπιστεύομαι καθόλου τον εαυτό μου και επίσης ο καθηγητής κάθε χρόνο αλλάζει τα θέματα άρα είναι άχρηστα για σκονάκι!!!!
sintalkas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Τέλος πάντων ρε παιδιά δεν πειράζει έτσι και αλλιώς έβαλε δύσκολα θέματα και δεν έγραψαν πολλοί και κοπήκαμε αρκετοί ,αλλά αν δεν σας κάνει κόπο δεν μπορείτε να λύσετε όποτε θέλετε μερικές ασκήσεις από αυτό που επισύναψα ή τουλάχιστον να επεξηγήσετε τον τρόπο λύσης για να ξέρω αν θα τα λύσω σωστά λίγο πριν ξαναγράψω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα