nikos73 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 μάμο την γκαντεμιά μου σημερα.to πρωί τράκαρα με το αμάξι και τώρα μου έσπασε το τρυπάνι στη τελευταία τρυπα πριν αρχίσω να κάνω τα σπειρώματα.μήπως ξέρει κανεις πως θα βγάλω το σπασμενο τρυπάνι από το πλέξει γιατί είναι σε σημείο που φαίνεται και δεν γίνετε να το αφήσω μέσα γιατί είναι σε σημείο που φαίνεται
umaga Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 δοκιμασε με μια πενσα, πιαστο ταβωντας ελαφρα και παραλιλα στριβωντας το
nikos73 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 δεν πιάνετε καθόλου,δεν έχει σπάσει μέσα
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Niko έλεος ρε συ Πιάσε μία σκύλα να το γραπώσει καλά και γύρνα το ανάποδα από ότι τρυπούσε. Σιγά σιγά και όσο πιο κάθετα μπορείς. Ρίξε και λίγο λαδάκι κάτι μέσα αν σε ζορίσει. Πρόσεχε μην το σπάσεις ε; δεν πιάνετε καθόλου,δεν έχει σπάσει μέσα Εχει χωθεί μέσα η βελόνα;
nikos73 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 δεν μου αφήνει περιθώρια καθόλου να το πιάσω,ίσος με κάποιο τρόπο να ανοίξω γύρο γύρο για να μπορέσω μετά να το πιάσω με κάτι
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Κατάλαβα έμεινε μέσα. Λεπόν Πάρε το τρυπάνι σου με μία καλή βελόνα λεπτή και κάθετα τρύπησε την βελόνα στη μέση που έχει μείνει μέσα στο plexi. (ρίχνε νερό γιατί θα ζεσταθεί) Κάνε ένα σπύρωμα αν έχεις κολαούζο και βάλε μία βίδα μέσα. Τράβα την βίδα για να βγει η βελόνα. Αλλη λύση είναι να τρυπήσεις ακριβώς απο κάτω το πλέξι, μέχρι να φτάσεις την βελόνα. Βάλε μέσα ενα λεπτό κατσαβίδι και σπρώχνε προς τα πάνω Βέβαια θα μαμηθεί το πλέξι αλλά........
umaga Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 τρυπα το σπασμενο τρυπανακι με ενα αλλο πιο μικρο αριστεροστροφο
nikos73 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 το τρυπάνι που έσπασε είναι M5 οποτε δύσκολο να το τρυπήσω το ειδιό με μικρότερο και να του κάνω σπύρωμα.na το τρυπήσω από κάτω δεν γίνετε με τίποτα ( προτιμότερο να το αφήσω έτσι) τα παρατάω τώρα γιατί παω στον ασφαλιστή μου. το αμάξι φτιάχνεται εύκολα ,η "μακακια" που έκανα μάλλον δύσκολα xaxaxaxa
Giorgos09 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Εμ, σκεφτοσουν να κανεις overclock το pc και γι αυτο τρακαρες?
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Πως βρε με το μυτοτσίμπιδο να το βάλει σε τρύπα 5χιλιοστών με σφηνωμένη τη βελόνα;
nikos73 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Εμ, σκεφτοσουν να κανεις overclock το pc και γι αυτο τρακαρες? xaxaxa αλλα πράγματα μπορεί να σκεφτόμουν αλλα όχι και overclock 7 το πρωί (αλήθεια τι είναι το overclock)
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Αστο Νίκο Για μετά το στήσιμο είναι αυτά
nikos73 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Αστο Νίκο Για μετά το στήσιμο είναι αυτά κοίτα 4.20 το έχω ,παραπάνω δεν ξέρω πως θα το παω αν και δεν χρειάζεται πιστεύω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα