Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια έχω ένα θέμα με τον εξωτερικό μου.Πως θα καταλάβω αν έχει καεί?Είναι δυνατό να έχει καει ο μετασχηματιστής?Και αν ναι,πως θα το καταλάβω?

Δημοσ.

1.Τον βγάζεις από την θήκη και τον δοκιμάζεις εσωτερικά να δεις αν δουλεύει ο δίσκος.

2.Βρίσκεις ίδιο μετασχηματιστή και δοκιμάζεις αν δουλεύει.

Δημοσ.

Για τον μετασχηματιστή, βρες ένα πολύμετρο και δοκίμασε την τάση που βγάζει (αν δεν παίζει κανείς γνωστός να έχει, πετάξου μέχρι ένα μαγαζί είτε ηλεκτρολογικών, είτε ηλεκτρονικών και ζήτα την απειροελάχιστη εξυπηρέτηση να τον τσεκάρουν με ένα). Στη χειρότερη, ακούμπα 2 συρματάκια πάνω στις επαφές του βύσματος,ένα μικρό λαμπάκι (φακού κτλ). Θα καεί το λαμπάκι κατά πάσα πιθανότητα, αλλά αν ανάψει έστω για ελάχιστα (1-2 δεύτερα) πριν καεί, θα καταλάβεις ότι ο μετασχηματιστής είναι οκ.

Πάντως εγώ πιθανολογώ ότι το πρόβλημα είναι στη θήκη του δίσκου (ούτε καν στον σκληρό που υπάρχει μέσα). Αν έχεις εγγύηση αντικατάστασης, και τα πιθανά αρχεία εντός του δε σε πολυνοιάζουν, δωσ' τον πίσω να σου δώσουν νέο.

Υπ' όψιν, αν τον ανοίξεις, όπως προτάθηκε (το κάνεις σε περίπτωση που σε νοιάζουν τ' αρχεία), ενδέχεται να αχρηστέψεις την εγγύηση αντικατάστασης. Άρα ζύγιασέ τα τί θες, και πράξε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...