Προς το περιεχόμενο

Android 2.3 η 4.0;

Rabican

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οπως λεει και ο τιτλος, επειδη ειμαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ασχετος με ανδροειδη, τι ειναι προτιμοτερο να επιλεξω σε ενα ταμπλετ που θα παρω τωρα; βγαζω εξω τα λοιπα χαρακτηριστικα των 2 ταμπλετ, θεωρωντας πως ειναι "ισαξια" και απλα το ενα ερχεται με 2.3 και το αλλο με 4.0. τι ειναι προτιμοτερο; ελληνικα στη γραφη (ειτε με το touch πληκτρολογιο ειτε με ενα usb) θα εχω και στις 2 περιπτωσεις; υπαρχουν καποια σημαντικα bugs στην 4.0 εκδοση; υποψιν οτι για κανενα απο τα 2 δεν εχει γινει root, οποτε θεωρω πως με οποιο λειτουργικο το παρω, με αυτο και θα μεινω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οπως λεει και ο τιτλος, επειδη ειμαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ασχετος με ανδροειδη, τι ειναι προτιμοτερο να επιλεξω σε ενα ταμπλετ που θα παρω τωρα; βγαζω εξω τα λοιπα χαρακτηριστικα των 2 ταμπλετ, θεωρωντας πως ειναι "ισαξια" και απλα το ενα ερχεται με 2.3 και το αλλο με 4.0. τι ειναι προτιμοτερο; ελληνικα στη γραφη (ειτε με το touch πληκτρολογιο ειτε με ενα usb) θα εχω και στις 2 περιπτωσεις; υπαρχουν καποια σημαντικα bugs στην 4.0 εκδοση; υποψιν οτι για κανενα απο τα 2 δεν εχει γινει root, οποτε θεωρω πως με οποιο λειτουργικο το παρω, με αυτο και θα μεινω...

Τα tablet έρχονται με android 3.x honeycomb και όχι 2.3(μόνο σε smartphone)!Τα νέα android tablet&smartphone θα είναι με ICS 4.0 και αυτά να προτιμήσεις χωρίς δεύτερη σκέψη!

ευχαριστω για την απαντηση. παντως εχω βρει ταμπλετ που ερχεται με 2.3...

:rolleyes:

απλα λεει οτι συντομα θα υποστηριζει την 4.0!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...