Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια σκεφτομαι να φτιαξω ενα καινουργιο μηχανιμα και λεω να βαλω αυτην την καρτα αλλα θελω αν μπορειτε να μου πειτε αν θα παιζει τα παιχνιδια που θελω δηλαδη το need for speed the run το test drive unlimited 2 το crysis 2 το call of duty modern warfare 3 και το dirt 3 αυτα εννοω να τα παιζει στα full γραφικα.Το υπολοιπο μηχανιμα θα ειναι ενας επεξεργαστης intel core i7 2600 3,40GHz μνημη στα 8GB.Ευχαριστω

Δημοσ.

Επειδη λες 'θα ειναι' το υπολοιπο συστημα,καλυτερα τον 2600 κανε τον 2500Κ και την διαφορα ριξε την η σε κανενα ποιοτικο τροφοδοτικο η μητρικη.

Για την ερωτηση σου,ναι μια χαρα θα εισαι.

Δημοσ.

Φίλε μου μην δώσεις 300 ευρώ για κάρτα προηγούμενης γενιάς και με 1280 μνήμη.

Αύριο κυκλοφορεί η 7950 στα 400-410 ευρώ με απόδωση τουλάχιστον 10% πάνω από 580 και 3 gb μνημη... με κάτι τέτοιο θα είσαι καλά για χρόνια. Και έχουν τρελό περιθώριο overclock (30% χαλαρά).

Αλλιώς περίμενε μέχρι απρίλιο που βγαίνουν οι καινούριες Nvidia (δεν είναι 100% μπορεί και να αργήσουν λίγο).

Το gta iv ζητάει πολύ vram, το ίδιο και πολλά νέα παιχνίδια όπως το bf3 που σε 1080 φτάνει 1.8 gb.

Αν θες οπωσδήποτε nvidia δες για 570 με 2560 ram, αλλά είναι ακριβές και η 7950 θα τους ρίχνει πολύ.

Δημοσ.

Εγω φιλε θελω μια καρτα γραφικων η οποια να παιζει αυτα τα παιχνιδια που εχω γραψει πιο πανω και τα παιχνιδια που θα βγουν του χρονου ξερω γω στα full γραφικα πιστευεις η 7950 θα μπορει να τα παιξει?

Δημοσ.

Εγω φιλε θελω μια καρτα γραφικων η οποια να παιζει αυτα τα παιχνιδια που εχω γραψει πιο πανω και τα παιχνιδια που θα βγουν του χρονου ξερω γω στα full γραφικα πιστευεις η 7950 θα μπορει να τα παιξει?

Θα τα σκίζει... είπαμε είναι στοκ πιο δυνατή από 580 και σηκώνει τρελο overclock πάνω από 30%(από 800 mghz στα 1025 σίγουρα, με λίγο ψάξιμο στα 1100).

Το Overclock δεν είναι σαν τα cpu, ψάξιμο και λοιπά...τραβάς μια μπάρα το τεστάρεις μισή ώρα και τέλος.

δες εδώ ένας από το φόρουμ έχει αγοράσει ήδη http://www.insomnia.gr/topic/426793-amd-hd7xxx-series/page__st__550

Δημοσ.

Η 570 με 2500Κ τα παιζει ολα σε full details...Αλλα εγω προσωπικα δεν θα εκανα αγορα τωρα στη συγκεκριμενη καρτα.

Κανε λιγη υπομονη ή παρε κατι αλλο πιο φτηνο,στη συνεχεια το πουλας και περνεις 7950 και την κρατας για παρα παρα πολυ καιρο .

Δημοσ.

Φιλε για αυτην τι λες?

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-7970-PCI-Express-3-GB-DDR5-21197-00-40G.htm'>http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-7970-PCI-Express-3-GB-DDR5-21197-00-40G.htm

Πολλα τα λεφτα και δεν ξερουμε ακομα αν τα αξιζει λογο μη ανταγωνισμου,οταν βγουν οι nvdia θα δειξει.

Φιλε για αυτην τι λες?

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-7970-PCI-Express-3-GB-DDR5-21197-00-40G.htm

Πολλα τα λεφτα και δεν ξερουμε ακομα αν τα αξιζει λογο μη ανταγωνισμου,οταν βγουν οι nvdia θα δειξει.

Δημοσ.

αυτή είναι η 7970.

η 7950 που σου λέω πάει 410, και βγαίνει Αύριο!

είναι γομάρι.

Παίδες εγώ δεν θα πήγαινα σε κάρτα 1.5 gb για 50 ευρώ, 3 gb και τέλος.

όσς φορές έκανα τσιπιά στη μνήμη το μετάνιωσα...

Οι απαιτήσεις των παιχνιδιών σε μνήμη είναι πλέον πολύ ψηλά και θα ανεβαίνουν, φτάινε τα textures. Και η αλήθεια είναι ότι αυτά και ο φωτισμός κάνουν ένα παιχνίδι όμορφο.

Δημοσ.

αυτή είναι η 7970.

η 7950 που σου λέω πάει 410, και βγαίνει Αύριο!

είναι γομάρι.

Παίδες εγώ δεν θα πήγαινα σε κάρτα 1.5 gb για 50 ευρώ, 3 gb και τέλος.

όσς φορές έκανα τσιπιά στη μνήμη το μετάνιωσα...

Οι απαιτήσεις των παιχνιδιών σε μνήμη είναι πλέον πολύ ψηλά και θα ανεβαίνουν, φτάινε τα textures. Και η αλήθεια είναι ότι αυτά και ο φωτισμός κάνουν ένα παιχνίδι όμορφο.

Εχουμε πουθενα καμια ποικιλια απο benchmarks για την 50 η απο αυριο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...