mrs1201 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Θέλω να βάλω Ubuntu 11.10 στο laptop μου αλλά δεν γνωρίζω ποιες είναι οι ελάχιστες απαίτησης που πρέπει να τηρεί το laptop και κάτι άλλο δεν ξέρω αν υποστηρίζει open office το ubuntu.
kanellich Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα,Pentium 4 στο 1GHz + 512 ram + 5 gb σκληρό.Δες και το Link Και εδώ ένα δεύτερο Link για το open office. Ελπίζω να σε κάλυψα.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 υποστηριζει open office και και οι απαιτησεις εδω https://help.ubuntu.com/8.04/installation-guide/i386/minimum-hardware-reqts.html
mrs1201 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Έχω Intel® Core™ 2 Duo processor T7700 (2.40GHz) με 1Gb RAM θα είναι οκ;
disqualified Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Έχω Intel® Core™ 2 Duo processor T7700 (2.40GHz) με 1Gb RAM θα είναι οκ; Ποιος πουλησε laptop με αυτον τον επεξεργαστη και μονο 1GB RAM;
twiner Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 θα είσαι ΟΚ. Το ubuntu έρχεται με το libreoffice(κοινοτική έκδοση του openoffice)προεγκατεστημένο. Με ανοιχτό το libreoffice το Ubuntu θα πιάνει πάνω κάτω 400 Mb Ram. μετά την εγκατάσταση κάνε αναβάθμιση του unity γιατί η καινούρια έκδοση είναι πιο γρήγορη και σταθερή.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 μετά την εγκατάσταση κάνε αναβάθμιση του unity γιατί η καινούρια έκδοση είναι πιο γρήγορη και σταθερή. Το σκεφτόμουν και εγώ, αλλά είσαι σίγουρος ότι είναι σταθερο, (το έχεις δοκιμάσει; ) νομίζω είναι alpha ακόμα!
tolis_01 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 μετά την εγκατάσταση κάνε αναβάθμιση του unity γιατί η καινούρια έκδοση είναι πιο γρήγορη και σταθερή. Ωραίος, δεν το είχα προσέξει (ίδιο μου φαίνεται πάντως )
twiner Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Το σκεφτόμουν και εγώ, αλλά είσαι σίγουρος ότι είναι σταθερο, (το έχεις δοκιμάσει; ) νομίζω είναι alpha ακόμα! πραγματικά είναι alpha και δεν το έχω δουλέψει εκτενώς. το προτείνω όμως γιατί η default έκδοση μου έκανε νερά, ενώ με αυτή προς το παρόν τουλάχιστον δεν είδα κάποιο πρόβλημα. μια φορά νόμισα ότι κράσαρε αλλά είχα μπει απλώς σ'ένα mode του unity με alt+F1. στο link λέει και πώς να επιστρέψει κανείς στην προηγούμενη. Αν συναντήσετε κάποιο πρόβλημα παρακαλώ πείτε μου.
tolis_01 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 μια φορά νόμισα ότι κράσαρε αλλά είχα μπει απλώς σ'ένα mode του unity με alt+F1. [offtopic]Πως στο καλό βγαίνεις μετά από αυτό; [/offtopic]
Dr.Fuzzy Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 πραγματικά είναι alpha και δεν το έχω δουλέψει εκτενώς. το προτείνω όμως γιατί η default έκδοση μου έκανε νερά, ενώ με αυτή προς το παρόν τουλάχιστον δεν είδα κάποιο πρόβλημα. μια φορά νόμισα ότι κράσαρε αλλά είχα μπει απλώς σ'ένα mode του unity με alt+F1. στο link λέει και πώς να επιστρέψει κανείς στην προηγούμενη. Αν συναντήσετε κάποιο πρόβλημα παρακαλώ πείτε μου. Done, δείχνει οκ, αν και δεν είδα διαφορά σε ταχύτητα.
twiner Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 [offtopic]Πως στο καλό βγαίνεις μετά από αυτό; [/offtopic] ESC. ALT+F1: με τα βελάκια + enter ελέγχεις το μαραφέτι με τα εικονίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα