jimmyc Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Για όποιον έχει μείνει με την απορία ( :P) από χθες είμαι κάτοχος της Dell U2312hm και μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με την επιλογή μου. Μετά από πειραματισμούς έχω καταφέρει να αποδώσω όμορφα χρώματα πολύ καλό λευκό και σχετικά καλό μαύρο (αν και θα το ήθελα λίγο πιο...μαύρο). Υπάρχει ένα αναμενόμενο bleeding κάτω δεξιά αλλά είναι ορατό μόνο σε κατάμαυρη οθόνη. Ως προς την ποιότητα κατασκευής...απλά άψογη. Μία ερώτηση έχω. Στο μενού της οθόνης δεν μπορώ να αλλάξω κάποιες ρυθμίσεις όπως το dynamic contrast, horizontal/vertical position και pixel clock. Είναι φυσιολογικό ή πρέπει να κάνω κάτι για να ξεκλειδωθούν? Κάποιος κάτοχος της οθόνης να μου απαντήσει???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 μάλλον να είσαι με d-sub...
jimmyc Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 μάλλον να είσαι με d-sub... Δεν το πιασα. Με DVI την έχω συνδέσει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 ρώτησες τι πρέπει να κάνεις και απάντησα μάλλον να είσαι με d-sub (αντί με ότι είσαι τώρα)... αυτά συνήθως είναι κλειδωμένα όταν παίζεις με dvi/hdmi/DP
jimmyc Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 ρώτησες τι πρέπει να κάνεις και απάντησα μάλλον να είσαι με d-sub (αντί με ότι είσαι τώρα)... αυτά συνήθως είναι κλειδωμένα όταν παίζεις με dvi/hdmi/DP To d-sub ειναι το VGA? Αν ναι τότε μένω με το dvi...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 ναι αυτό είναι... προφανώς, έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να ρυθμίσεις αυτά που ανέφερες...
jimmyc Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Καλά ναι... Μόνο το dynamic contrast ήθελα να δω τι μπορεί να κάνει. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα