Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όντως ξεφεύγουν και η F2380 σε ένα review είδα ότι δεν έχει και τόσο μικρο...

P.S. Τσέκαρε τα pm σου ;)

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα 10ms input lag είναι μια χαρά...

Ναι σόρρυ. Νόμιζα ότι το είχα δει πολύ μεγαλύτερo σε review.

Την έχει κανείς τη Samsung F2380 να μου πει εντυπώσεις?

Δημοσ.

Λοιπόν έχω καταλήξει (κατά 99%:unsure:) στην u2412m. Διάβασα σε ένα ξένο φόρουμ ότι έρχεται χωρίς καλώδιο displayport. Ισχύει και στην Ελλάδα αυτό? Η ΑΤΙ 6790 που έχω διαθέτει θύρα displayport. Θα δω διαφορά αν τη συνδέσω με ένα απλό DVI ή να αγοράσω καλώδιο για dp?

• Super Moderators
Δημοσ.

ότι θες, έτσι κι αλλίως διαφορά δεν πρόκειται να δεις :P

την u2410 την έχω με DP μιας και είχε καλώδιο στην συσκευασία της αλλά προφανώς δεν βλέπω κάτι διαφορετικό...

Δημοσ.

το DP ειναι για αλλη δουλεια

για μεγαλυτερες αναλυσεις απο 1920Χ1200,για πολλαπλες οθονες ,και γενικα για μεγαλυτερο bandwidth.

• Super Moderators
Δημοσ.

το DP ειναι για αλλη δουλεια

για μεγαλυτερες αναλυσεις απο 1920Χ1200,για πολλαπλες οθονες ,και γενικα για μεγαλυτερο bandwidth.

πες καλύτερα και για 2560x1600 και πάνω :P

Δημοσ.

Και μια ακόμα ερώτηση. Σε περίπτωση που θελήσω αργότερα να τη χρησιμοποιήσω και ως TV πως θα γίνει αυτό? Εκτός από το να βάλω tv tuner στο pc υπάρχει τρόπος να έχω τηλεόραση χωρίς ανοιχτό pc, πχ με ψηφιακό αποκωδ/τη?

• Super Moderators
Δημοσ.

αν πάρεις soundbar για να έχεις ήχο ή συνδέσεις αλλιώς ηχεία πάνω στον decoder...

υπάρχουν πάντως και stand alone tv tuners...

Δημοσ.

Και μια ακόμα ερώτηση. Σε περίπτωση που θελήσω αργότερα να τη χρησιμοποιήσω και ως TV πως θα γίνει αυτό? Εκτός από το να βάλω tv tuner στο pc υπάρχει τρόπος να έχω τηλεόραση χωρίς ανοιχτό pc, πχ με ψηφιακό αποκωδ/τη?

ναι με ψηφιακο αποκωδικοποιητη που εχει εξοδο HDMI

Δημοσ.

ναι με ψηφιακο αποκωδικοποιητη που εχει εξοδο HDMI

αν με ενα καλωδιο hdmi to dvi συνδεσεις την dell με εναν hd ψηφιακο δεκτη και συνδεσεις επισης πανω στο δεκτη ενα antena cable (http://assets.getitnow.gr/mlrimages/JPG_400x300/0213834.jpg) συνδεδεμνο σε πριζα τηλεορασης http://www.elektronik.gr/eshop/images/01_old/148-16525.jpg θα εχεις κανονικα ψηφιακο σημα και χρηση τηλεορασης?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...