Προς το περιεχόμενο

pws na katastrefete ton ypologisth!!

spyrosole

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

loipwn gia na katastrefete tΟ disc drive kai polu pi8anon kai ton ypologisth

pernete mia disketa anoigete to plastiko kalumma kai bazete mparoyti

(mporei na kanei kai to oinomneyma)otan thn balete sto disc drive kai

pate na thn diabasei o ypologisths tote sto phnio ths kefalhs efarmozetai

enas palmos reymatos.to magnhtiko pedio poy dhmioyrghtai magnhtizei thn perioxh ths disketas

me apotelesma to euflekto uliko poy exoyme balei sthn disketa na

piasei fwtia kai na kaei h disketa.h fwtia profanws 8a dhmioyrghsei

problhmata ston ypologisth opou mporei na piasei fwtia olos!!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΡΤΟΥΝ!!!

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα κηροζίνη, η οποία έχει απίστευτα μεγάλη θερμογόνο δύναμη (τι λέω ρε ο χημικός).

Ενδιαφέρον θέμα, ειδικά για δυσαρεστημένους που αποχωρούν από την εταιρεία τους και δεν τους αρκεί αυτό αλλά θέλουν φεύγοντας να "αφήσουν όνομα"...

Δημοσ.

Μπορούμε επίσης να κόψουμε ένα καλώδιο από το ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού ένα από αυτό του επεξεργαστή και ένα από αυτό της εισαγωγής αέρα.

Ή το πετάμε από το παράθυρο. :)

Δημοσ.

[παράθεση]Jastonas

said:

paidia an ton petaksw apo thn taratsa 8a katastrafei?

edit : to xei dokimasei kaneis giati den 8elw apla eikasies... [/παράθεση]

με τα σημερινά κουτιά πιθανόν να έχεις αρκετές ζημιές μέχρι θάνατο. Εγώ πέταξα πριν αρκετά χρόνια με Win95 από τον 2ο όροφο στον ακάλυπτο με μοναδική απώλεια το cd-rom.(Πανάκριβο τότε). Αλλά το κουτί μόνο του ζύγιζε 12 κιλά.

Δημοσ.

περα για περα αληθινο.....γνωστος μου που ασχολειτε ερασιτεχνικα με μουσικη (γκρουπακι κλπ) μετα απο παιδεμα 3 μηνων με wav-midi-κλπ κλπ ...ο υπολογιστης τον ...εφτυσε!!

ακολουθησαν σκηνες τρομου με ΤΣΕΚΟΥΡΙ!! :D ειδικα αυτη που εφαγε κατακεφαλα το πισι ηταν το κατι αλλο....

(αν βω ευκαιρια θ ανεβασω φωτο απο το κουτι(οτι εμεινε) μετα την..μεταμοσχευση) !

Δημοσ.

re paidia min zorizeste doste ton ston aderfo mou na to leitourgisi gia mia mera kai tha exete to epithimito apotelesma xoris kopo. A ksexasa na po oti o aderfos mou einai 29 xronon

Δημοσ.
christos44

said:

πέταξα πριν αρκετά χρόνια με Win95 από τον 2ο

Ααα, δηλαδή παίζει ρόλο και το λειτουργικό εε! Με Win2000 που λένε πως είναι πιο σταθερά, αντέχει από πιο πολλούς ορόφους? :D :D :D

(μα τι πίνω πάλι?) ;)

Δημοσ.

[παράθεση]georgeadams

said:

christos44

said:

πέταξα πριν αρκετά χρόνια με Win95 από τον 2ο

Ααα, δηλαδή παίζει ρόλο και το λειτουργικό εε! Με Win2000 που λένε πως είναι πιο σταθερά, αντέχει από πιο πολλούς ορόφους? :D :D :D

(μα τι πίνω πάλι?) ;) [/παράθεση]

Καλόόόό. :P :p (Αυτό δις ερωτόμαι κι΄εγώ) :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...