Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Μετα απο μια πατατα που εκανα σε μια παραγγελια μου ηρθαν 2 μοχλοι xbox νομιζοντας οτι ειναι απο το 360 χωρις να φανταστω οτι υπαρχουν σαιτ που πουλανε ακομα μοχλους απο xbox 1 σε τιμη των 16 ευρω και με τα μεταφορικα 20+! :confused: Υπαρχει καποιος τροπος να το συνδεσω στο pc μου η απλα τη πατησα?Το σαιτ ειναι αυτο προσοχη σε οσους πανε για αγορα http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=380

Μετα απο τηλεφωνικη παρατηρησα που τους εκανα βαλανε ευτυχως για τους υπολοιπους καταναλωτες και αυτο απο κατω μολις τωρα.''Συμβατό με την παλιά κονσόλα XBOX΄΄.

Δημοσ.

Το σαιτ ειναι αυτο προσοχη σε οσους πανε για αγορα http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=380

Γιατί "προσοχή"; Πέρα από τα πολλά μεταφορικά, που είναι πάνω σου αν θα τα πληρώσεις, δε βλέπω κάτι αρνητικό. Η εικόνα που έχουν είναι εντάξει, δηλαδή είναι του παλιού xBox. Αν δεν άνοιξες το προϊόν, γιατί δε ρωτάς για αλλαγή;

Τέλος, όλο και κάποιος μετατροπέας θα υπάρχει για να παίξει σε υπολογιστή, πιστεύω.

Δημοσ.

Το ειχαμε κανει παλια με ενα φιλο και επαιζε.Υπαρχει καπου ακομα αυτο το χειριστηριο αλλα να ξερεις οτι θελει κοψε ραψε..Τωρα για καποιον ανταπτορα δεν γνωριζω αλλα ειναι πιθανο γιατι υπαρχουν για ολες τις αλλες κονσολες της γενιας του.

Δημοσ.

Λοιπόν εγώ έχω κάνει το ανάποδο! πέρασα στο control θυλικό usb και δούλευε κανονικά το usb stick στη κονσόλα!

άρα άκου τι θα κάνεις! θα ανοίξεις τα καλώδια και θα ενώσεις τα ίδια χρώματα ακριβώς σε ένα αρσενικό usb και λογικά θα δουλέψει!

4 καλώδια ειναι νωμίζω!

wiremod_020.jpg

XBOX-Controler-Via-Usb.jpg

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια,ενας φιλος που διεθετε εργαλεια μου ενωσε τα καλωδια γιατι δε θα τα καταφερνα μονος μου.Δε θα χρειαστουν drivers?Eχω win 7 64 bit.Eχει καποιος κανα λινκ αν υπαρχουν μηπως?

Δημοσ.

Εγώ όταν δούλεψα το καλώδιο στην κονσόλα και έβαλα το φλασάκι μου, το χβοχ το αναγνώριζε κανονικά!οπότε λογικά τα windows θα το δουν από μόνα τους! συνδεσέ το και πες μας, διαφορετικά θα σου στύλο ένα τρικ!

Δημοσ.

Λοιπον παιδες,τελικα παιζει ο μοχλος μετα απο την ενωση καλωδιων με usb αλλα δεν εχει καμια σχεση με τον 360,ειναι σαν να εβαλες π.χ εναν logitech.Απ το ολοτελα..

Δημοσ.

Ε εντάξει μωρέ τη περίμενες? :P να γράψει σαν driver "Xbox controler" ? χαχαχα... δε σου αρκεί που δούλεψε έτσι?¨:P κάνε ρυθμίσεις και άλλαξε τα κουμπιά όπως τα θες εσύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...