Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Γραφω εδω γιατι το προβλημα που εχει ο υπολογιστης δεν ειναι σαφες απο τι ειναι.Αν μπορειτε να βοηθεισετε θα ειμουν ευγνωμων. Λοιπόν ο υπολογιστης αρχισε να κανει restart.παταω να ανοιξει και βγαζει οθονη με τις επιλογες κονονικη εκκινηση , ασφαλης λειτουργεια κτλ. οτι και να επιλεξω δειχνει την οθονη που φωρτωνει τα windows και μετα για κλασματα μια μπλε οθονη και restart που καταληγει παλι στην ιδια οθονη και παλι το ιδιο. τον πηγα σε καποιον που ξερει περισσοτερα και μπηκε στο σκληρο με ενα cd αλλου λογισμικου live απ οτι μου ειπε καιπηρε τα αρχεια. όχι όλα μερικα τα εβγαζε κατεστραμενα.προσπαθησε να κανει repair τα windows και δεν ετρεχε οπως μου ειπε. εκανε format και ξαναπερασε τα windows. δουλεψε 2 μερες με πολλα κοληματα ομως και μετα (τωρα δηλαδη) πάλι το ιδιο. Επίσης δοκιμασαμε τις μνημες και φαινετε να ειναι ενταξει χωρις προβλήματα. ο ανθρωπος που το κοιταξε μου ειπε να αγορασω ενα σκληρο γιατι ειναι πιθανο να φταιει αυτος αλλα δενειναι και σιγουρα οποτε θα πρεπει να αρχισω να περνω πραγματα που ειναι και ακριβα πλεον και να μην ειναι σιγουρα αν θα φτιαξει. κατι που φανταζομαι πως μπορει να επαιξε ρολο ειναι πως ο σκληρος εδω και πολυ καιρο ειναι συνεχως γεματος . το πολυ καποια διαστηματα να ειχε 1 gb κενο (λογω τιμων δεν επαιρνα αλλον και ειναι και μικρος 320 gb).

επειδη δεν ξερω και πολλα ειπα να ρωτησω κι εδω μηπως μπορει καποιος να βοηθεισει. ευχαριστω πολυ εκ των προτερων και sorry αν εγραψα πολλα.

Δημοσ.

Φίλε μου,αν και δεν είμαι απολύτως σίγουρος,πιστεύω ότι έχει πρόβλημα ο σκληρός.Έπαθα το ίδιο σε ένα laptop (μοντέλο 2003) πριν από μια εβδομάδα.Άλλαξα σκληρό (πήρα έναν μεταχειρισμένο) και δουλεύει ρολόι.

Δημοσ.

καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις. εχω ενα desktop με 320 σκληρο, 2 gb μνημη επεξεργαστη dual core intel και καρτα γραφικων ξεχωριστη. στα windows δεν μπαινει καθολου. ουτε με safe mode ουτε με κανεναν αλλο τροπο.φτανει μεχρι το σημειο που δειχνει το λογοτυπο των windows και φορτωνει και μετα κανει restart. αυριο θα δοκιμασω έναν αλλο σκληρο που βρηκα μηπως δουλεψει κι οποτε καταλαβω τι φταιει. αν οχι μετα μαλλον μου ειπανε πρεπει να κοιταξω για μητρικη. ελπιζω να ειναι οτι ειχε παθει κι ο φιλος που εγραψε και να ξεμπερδεψω με ενα σκληρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...