nikolasR200 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 δεν βλεπω να λεει κατι για βελτιωση εκκινησης! F11 = Add VRM MOS protection Support Opteron 3280 CPU F12 = Modify ET6 function εγω ειμαι ακομα με το F9..!! ναι, δεν λέει στις τρέχουσες εκδόσεις κάτι τέτοιο (και εγώ τα ίδια αποτελέσματα βρήκα) όωμς είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι όταν ήταν σε Beta στάδιο, έγραφε δίπλα κάτι περί βελτίωσης της εκκίνησης..γι'αυτό λέω μήπως κάποιος το είχε παρακολουθήσει και είτε θυμάμαι εγώ λάθος, είτε το άφησαν το συγκεκριμένο θέμα τελικά..
nikolasR200 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 το βρηκα αυτο που αναφερομουν.. F10G BIOS (no longer available) - 2011/12/09 - BETA BIOS Support Quick Boost function Works fine with AM3 processors. www.overclock.net/t/1048912/official-gigabyte-ga-990xa-970a-series-owners-club-help-thread
cabdik Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 αν λες για το Quick Boost Function, δεν εχει σχεση με την εκκινηση αλλα με το overclocking του CPU. http://www.gigabyte.tw/FileUpload/Multimedia/2/file/103/170.htm
nikolasR200 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 αν λες για το Quick Boost Function, δεν εχει σχεση με την εκκινηση αλλα με το overclocking του CPU. http://www.gigabyte.tw/FileUpload/Multimedia/2/file/103/170.htm οποτε ειχα καταλαβει λαθος εγω.. σε ευχαριστω για την διευκρινηση..
gtajunkie Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Παιδιά συγνώμη που διακόπτω το thread, αλλά έχω μια παρεμφερή απορία σχετικά με BIOS update. Eίμαι κάτοχος μιας Asus Crosshair 3 Formula και πρόκειται να κουμπώσω τον 960Τ. Το ΒΙΟS που έχει περασμένο η μητρική είναι παλαιότερο και δεν υποστηρίζει το συγκεκριμένο επεξεργαστή. Έστω ότι έχω το καινούργιο BIOS στο φλασάκι και ετοιμάζομαι για BIOS update, θα κάνει post το σύστημα έχοντας BIOS που δεν υποστηρίζει τον εγκατεστημένο επεξεργαστή;
cabdik Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Αυτο παιζεται...! Καλυτερα παντα, ειναι να κανεις την αναβαθμιση του bios με τον παλιο επεξεργαστη επανω, και επειτα να βαζεις τον νεο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα