Jimie Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν παιδιά καλησπέρα έχω την παραπάνω μητρική και τον Phenom II 960T και απόσο γνωρίζω μόνο με την τελευταία έκδοση είναι πλήρως συμβατά και επειδή θα κάνω και oc θέλω να είμαι καλλυμένος και το θέμα μου είναι λοιπόν πώς κάνω update στο bios ( εννοώ με το utility της Gigabyte ) και επίσης αφού εχει Dual-Bios πάνω υπάρχει πιθανότητα ζημιάς ;;;
Αστροβασίλης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Συγχατητηρια για το CPU και τη ΜΒ σου.. Ξεκλειδωνει ο 960Τ σου; ΑΝ εχεις το F9 εισαι οκ..... Αλλιως καλυτερα με USB θα ελεγα εγω... ( USB first device )
Jimie Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δέν έχω ολοκληρώσει ακόμα πλήρως το σύστημα αυτά που γράφω στην υπογραφή έχω μόνο απλά επειδή θέλω μόλις έχω τα πράγματα να τελειώνω με τέτοιες δουλειές ρωτάω απο τώρα... Επίσης όταν λές απο USB εννοείς να κατεβάσω το bios να το κάνω αποσυμπίεση σε ένα flashάκι και να το βάλω να bootάρει απο αυτό ;;;
Αστροβασίλης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Πιθανον ετσι να γινεται δεν ειμαι και σιγουρος... ας πει και καποιος αλλος..
Jimie Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Και κάτι άλλο update κάνω κατευθείαν στην τελευταία έκδοση έτσι ;
benign Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δέν έχω ολοκληρώσει ακόμα πλήρως το σύστημα αυτά που γράφω στην υπογραφή έχω μόνο απλά επειδή θέλω μόλις έχω τα πράγματα να τελειώνω με τέτοιες δουλειές ρωτάω απο τώρα... Επίσης όταν λές απο USB εννοείς να κατεβάσω το bios να το κάνω αποσυμπίεση σε ένα flashάκι και να το βάλω να bootάρει απο αυτό ;;; Ακριβως αυτο θα κανεις ,πρωτα ομως θα κανεις format το usb σε fat 32. Και οχι ο σωστος τροπος ειναι να πας ενα,ενα στα καινουργια bios και οχι κατευθειαν στο τελευταιο.
Jimie Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ Επιτέλους είμαι σε θέση να κάνω το πρώτο μου bios update και να ξέρω τί κάνω
benign Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Καθε φορα που θα κανεις ενα καινουργιο bios update θα πρεπει στο reboot, να μπαινεις στο bios και να πατας ''load fail safe defaults'',F10,που σημαινει ''save and exit'' και μετα θα μπαινεις windows.Λογικα ολα θα δουλεουν κανονικα,οποτε αφου σιγουρευτεις,θα κανεις νεο reboot ,θα ξαναμπεις στο bios και θα βαλεις οποιες ρυθμισεις θελεις. Αυτη η φαινομενικα χαζη ''ιεροτελεστια'' απαιτειται απο ολες τις εταιριες οταν κανουμε bios update.Το γραφουν στις οδηγιες.
Jimie Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ για την έξτρα καθοδήγηση άρα απότι κατάλαβα πρέπει να φορτώνω τις εργοστασιακές ρυθμίσεις μετά απο κάθε update έτσι ;
benign Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ για την έξτρα καθοδήγηση άρα απότι κατάλαβα πρέπει να φορτώνω τις εργοστασιακές ρυθμίσεις μετά απο κάθε update έτσι ; Ναι ετσι πρεπει κανονικα συμφωνα με τις οδηγιες που δινουν.
Jimie Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Το @BIOS της GIGABYTE το χρησιμοποιώ ή όχι ;
benign Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ειναι πιο ασφαλης ο τροπος με το usb stick.
cabdik Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 1 δεν χρειαζεται να βαζεις τα BIOS ενα-ενα. δεν υπαρχει λογος. το τελευταιο stable -παντα- BIOS περιεχει ολες τις αναβαθμισεις-διορθωσεις των προηγουμενων. 2 εγω update εκανα παντα απο τα win, με τα εργαλεια των εκαστοτε εταιριων. δεν ειχα ποτε προβλημα! απλα το αναφερω. σιγουρα απο οτι λενε, το USB flash ειναι πιο σιγουρο. το @BIOS το χρησιμοποιεις αν χρειαζεσαι να αλλαζεις συχνα ρυθμισεις στο BIOS, χωρις να κανεις reboot! το εχω βαλει. ποιο ΒΙΟΣ εχεις τωρα?
Jimie Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δέν έχω ολοκληρώσει ακόμα πλήρως το σύστημα αυτά που γράφω στην υπογραφή έχω μόνο απλά επειδή θέλω μόλις έχω τα πράγματα να τελειώνω με τέτοιες δουλειές ρωτάω απο τώρα... Επίσης σίγουρο αυτό για το τελευταίο που περιέχει και τω άλλων έτσι ; Και ναι απο το usb θα το κάνω για 100% σιγουριά... Αλλά να μου πείς έχω και το backup BIOS αν κάτι πάει στραβά θα πάρει το backup.. ε;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα