zorans Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Εχω ξεκινήσει να φτιάχνω ενα site με την χρήση Joomla 1.7. Εχω χαθεί στα άπειρα μηνύματα στα διαφορα forum και δεν βγαζω άκρη, γιαυτο και ξεκινω αυτο το θεμα μηπως και βαλουμε σε σειρα καποια πράγματα για άτομα σαν εμένα που δεν έχουν ιδιαιτερες γνώσεις. Μπορει να μου προτείνει κάποιος για αρχή κάποια free templates και οτι αλλα πρόσθετα θα χρειαστώ; Ευχαριστώ προκαταβολικά...
Xenobius Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ανοίγεις μεγάλο θέμα και πιστεύω οτι έχεις πολλή δουλειά μπροστά σου. Η γνώμη μου είναι να μην ξεκινήσεις με πρόσθετα ούτε να αρχισεις να παιζεις με templates, αλλα να μαθεις απο τι αποτελειται η joomla, να μαθεις τι ειναι το module, τι ειναι το component, ποιες ειναι οι θέσεις (top, user κλπ) και αφου την εγκαταστήσεις η συμβουλή μου ειναι η εξής: Μπες στα articles και στα menu, απενεργοποιησε τα όλα και αρχισε να τα ενεργοποιείς ένα ένα να δεις που πάει και κάθεται το καθένα. Για free templates πάντως αν θες να χαζέψεις ενα γνωστο ειναι το joomla24.com. Επίσης αν θες να επενδύσεις ένα μικρο ποσο (25$/μήνα) για την εκπαιδευση σου, μπορεις να δεις κανεις online μαθηματα για joomla και ότι αλλο θες στο lynda.com.
macabre_sunsets Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Εάν τώρα μόλις άρχισες την ιστοσελίδα, βάλε το Joomla! 2.5 και άσε το 1.7.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα