Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τρεξε στο μουλτιραμα μολις πηρα το hp 6150sv με την radeon 6770 στα 499!

Χριστοφορε, αν τελικα μου ερθει και η παραγγελια για το q17r με την gt525 ποιο λες να προτιμησω; Σε ρωταω επειδη βλεπω οτι ασχολεισαι και εκτιμω τη γνωμη σου..

Δημοσ.

Χριστοφορε, αν τελικα μου ερθει και η παραγγελια για το q17r με την gt525 ποιο λες να προτιμησω; Σε ρωταω επειδη βλεπω οτι ασχολεισαι και εκτιμω τη γνωμη σου..

Ετρεξα στο μουλτιραμα σημερα το πρωι φιλε αλλα μου ειπε οτι δεν ειχε μεινει τιποτα....

Μου παρουσιασε μονο καποιες δηθεν προσφερες και δεν πηρα τιποτα.

Δημοσ.

Και εμενα στην αρχη αυτο μου ειπε και ειχε δικιο καθως στο μαγαζι δεν υπηρχε τιποτα και περιμεναν αλλα 15 ατομα να εξυπηρετηθουν. Δεν αρνηθηκε να μπει στο συστημα και να το ψαξει στα αλλα καταστηματα και στις αποθηκες οταν του το ζητησα-και το βρηκε!

Δημοσ.

Εγω τους καλεσα στο καταστημα στο Περιστερι/Αθηνα, αλλα αφαντο το Hp!! :P

Το Hp εχει πολυ καλυτερη καρτα γραφικων απο το Dell.Επισης εχει καλυτερη κατασκευη αλλα και καλυτερα ηχεια.

Το Dell απο την αλλη ειναι 17αρι, με 2 χρονια τοπ εγγυησης. Ενω το Hp εχει 1 χρονο εγγυηση.

Τι θα επελεγα εγω; Κρατα το Dell και πουλησε μου το Hp. :P

Ειναι αναλογως τις αναγκες σου. Θες φορητοτητα; Πας στο Hp.

Θες desktop replacement; Πας στο Dell!

Δημοσ.

Χριστοφορε και το dell 1 χρονο ειχε, το τσεκαρα κατα την παραγγελια. Εχω 1 dell και 1 hp σε καταχωρημενη παραγγελια, οποτε αν μου ερθουν και τα θελεις..

Δημοσ.

Να'σαι καλα αλλα εχω και εγω ηδη καταχωρημενη την παραγγελια για το hp! ;)

Ολα τα dell εχουν 2 χρονια εγγυηση.

Το ειδα και εγω στο σαιτ οτι εγραφαν για 12 μηνες.

Σε αυτην την περιπτωση:

α)εχει γινει λαθος (το πιθανοτερο).

β) ειναι εκθεσιακο κομματι και για αυτο δινουν 12 μηνες, αντι για 24.

Δημοσ.

Θα δειξει.. παντως μεσα στο συστημα του εβγαζε αρκετα λαπτοπς κρατημενα για τις online παραγγελιες. Παρηγγειλες και τα δυο να φανταστω;

Δημοσ.

Οχι, μονο το Hp με ενδιαφερει και αυτο παρηγγειλα.

Το 17αρι δεν με ενδιαφερει γιατι θελω να το μετακινω κιολας το λαπτοπ και θα πρεπει να αγορασω και νεα τσαντα μετα!!

Δημοσ.

Xaxaxa και γω το σκεφτομουν αυτο! Παντως εδωσα το 40αρι στο μουλτιραμα για προκαταβολη, πιστεωω ειμαι καλυμμενος και να μη μου κανουν καμια στραβη. Αν ειναι εκθεσιακο να μανουριασω λες;

Δημοσ.

Εγω θα το επαιρνα, ακομα και αν ηταν εκθεσιακο.

Το μονο που θα με ενδιεφερε ειναι να ειναι εξωτερικα αριστο και χωρις χτυπηματα κλπ.

Δημοσ.

με γειες το αλιεν φιλαρακι,καλο καψιμο!!

παιδια νομιζω πολυ καλη προσφορα...http://www.multirama.gr/products/product?pid=0596232&catid=010200

τοσο που παρ'οτι πολυ ευχαριστημενος απο το λενοβο,αναρωτιεμαι μηπως μπορουσα να γλιτωσω ενα κατοσταρικο αν περιμενα λιγο...

για το hp δεν εχω λογια,απλα τραβαω τα τσιτσια μου!!!

Δημοσ.

Λέτε για το dell 15 r και το skyrim.Δοκίμασα να το παίξω,καλά πήγαινε αλλά ο ανεμιστήρας λυσομανούσε και φοβήθηκα να μην παθει κάτι το μηχάνημα.Εσείς τι λέτε?

Τελικά δεν το βαλα το skyrim γιατί ήταν αρκετά βαρύ.Εβαλα το morrowind που είναι εξίσου γαμάτο και κάπως ελαφρύτερο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...