Moderators Praetorian Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 To seinfeld παραείναι καλό τελικά για την ηλικία του. Και αν γίνεται καλύτερο απο όσο λέτε νομίζω οτι βρήκα το σκάλωμα μου για τις επόμενες εβδομάδες. Αντίστοιχα γελάω πολύ και με το 3rd rock from the sun. Παρεξηγημένες σειρές λόγω παλαιότητας. Stupid me. Μην παραλείψεις να τσεκάρεις και τα bloopers του Seinfeld όταν τελειώσεις τη σειρά (ή μπορείς και ανά season). Επίσης, για όσους ξεκινήσατε τη σειρά και κολλήσατε μπορείτε να κάνετε μια βόλτα και από το topic του Seinfeld και να ρίξετε κάποιο σχόλιο. Χρειάζεται περισσότερη αγάπη για το βεληνεκές της η σειρά
Kasrith Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 To seinfeld παραείναι καλό τελικά για την ηλικία του. Και αν γίνεται καλύτερο απο όσο λέτε νομίζω οτι βρήκα το σκάλωμα μου για τις επόμενες εβδομάδες. Αντίστοιχα γελάω πολύ και με το 3rd rock from the sun. Παρεξηγημένες σειρές λόγω παλαιότητας. Stupid me. Ε ναι ρε συ τα παλιά έχουν σίγουρα άλλη χάρη.. Το Seinfeld είναι το θεμέλιο των κωμωδιών. 3rd Rock, Married with Children και That 70s Show είναι must.
giorgospan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Parks and Recreation όπως είπε και ο Kasrith είναι must όπως έπισης και Archer που πιστεύω ότι θα σ' αρέσει πολύ απ' αυτά που βλέπεις ήδη. Επίσης αν και αρκετά διαφορετική από τις παραπάνω δες Sports Night του Sorkin. Δύο σεζόν και πραγματικά πολύ ανάλαφρη σειρά που κατεβαίνει νεράκι και έχει και τις ωραίες ζεστές στιγμές του. Γνωστοί οι περισσότεροι ηθοποιοί που είναι ένα συν.
Kasrith Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Βασικά ρε giorgospan, το Archer είναι αντίθετο μαυτά που φαίνεται να του αρέσουν.... Αν δεν μπορούσε να δει ευχάριστα το Arrested Development, δύσκολο το βλέπω για Archer
4saken Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Συμφωνω για Inbetweeners!Αγγλοι μαλακες εφηβοι!Respect! http://www.youtube.com/watch?v=MfPKxNULJow
Toufas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Καφροσειρες που δεν ειπε κανεις: party down (αν και κοπηκε μετα απο 2seasons, θα βγει ταινια), the incredibly poor decisions of todd margaret, workaholics Για πιο νορμαλ, το happy endings ειναι αναλαφρο. Το seinfeld ειναι ο πατερας των πιο πολλων sitcoms, οταν το βλεπεις τωρα, μπορεις να δεις παρα πολλα απο τα αστεια του να εχουν μπει σε αλλες σειρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα