Προς το περιεχόμενο

20min Comedy Series

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα θυμαμαι ενα ενα. Τσεκαρετε και το Eastbound and Down. Executive Producer Will Ferell. Και το μεγιστο it's always sunny in philadelphia, απο τις καλυτερες κωμωδιες που παιζονται τωρα. Αντε και το Entourage, το Californication και το Weeds. Αν και παμε πιο πολυ σε αλλο στιλ με τα τρια τελευταια, αλλα πανω απο ολα τα λες κωμωδιες.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

το Eastbound and Down είναι "περίεργο", αρκετοί μπορεί να το βρουν υπερβολικό...

Δημοσ.

Jeeves and Wooster

βέβαια είναι 50 λεπτα επεισόδια...αλλά είναι "της προκοπής".

Πολύ προσεγμένη παραγωγή και γνωστό cast.

και φυσικά την καλύτερη, κλασσική, αξεπέραστη, ανεπανάληπτη ...που έγινε ποτέ...

... που ντρέπεσαι αν δεν την έχεις δει ήδη τουλάχτιστον 5 φορές... κωμική σειρά:

fawlty towers.

Κι αυτή ξεφεύγει απ'τον προϋπολογισμό κατά 10 λεπτά

αλλά τι να κάνουμε;

Δημοσ.

edit: Kasrith added to the list για τσεκάρισμα. Parks and recreation first.

Εαν με ρωτούσες με ποια σειρά να τα βλεπες, το P&R θα σου λεγα πρώτο. Good choice :P

Δημοσ.

δοκιμασε και το the league.

+πολλά από μένα. Την λάτρεψα αυτή τη σειρά. Πλέον είναι η αγαπημένη μου.

Επίσης τώρα τελευταία άρχισα το shameless και κόλλησα. Δεν είδα αν το πόσταρε κάποιος πιο πριν.

Δημοσ.

To seinfeld μπήκε και επίσημα στο πρόγραμμα. Τώρα τελειώνω το 5ο επεισόδιο της 1ης σεζόν. Πίστευα οτι επειδή είναι παλιό δεν θα με κρατήσει αλλα είναι αρκετά καλό =)

To 01x01 του parks and recreation tbh δεν μου φάνηκε κάτι ιδιαίτερο αλλα θα δώ 2-3 για καλό και για κακό.

Ευχαριστώ και για όλα τα υπόλοιπα. Τσεκέρνονται one by one.

MOAR :P

Γενικά όσο πιο σάπιο/άκυρο τόσο καλύτερα. Ας πούμε το east bound που έχω δεί 1-2 επεισόδια είναι μια χαρά.(πολύ big lebowski wannabe though)

Δημοσ.

τα καλύτερα για 'μενα (εκτός του Σάινφελντ που είπαν οι προηγούμενοι):

Sledge Hammer, Frasier, Dream On, Peep Show

To Dream On ωραιο φαινεται αλλα δεν το βρισκω στα γνωστα λημερια δυστυχως.

Το ειχες δει παλιοτερα στην τηλεοραση ή απλα ειναι δυσκολο να το βρεις?

Δημοσ.

το είχα δει στην TV και το είχα πάρει απ το λημέρι πριν κανά δυο χρόνια. Όντως δεν το βλέπω τώρα να υπάρχει...παράξενο...Και τότε δεν είχε πολλά και όχι σούπερ ποιότητα αλλά τώρα δε βγάζει τπτ...ίσως το στείλω ξανά στο θείο...

Δημοσ.

To 01x01 του parks and recreation tbh δεν μου φάνηκε κάτι ιδιαίτερο αλλα θα δώ 2-3 για καλό και για κακό.

Πράγματι, η πρώτη σεζόν δεν είναι δείγμα της σειράς δυστυχώς. Έχω ακούσει πολλά μέτρια σχόλια για την πρώτη, αν και προσωπικά την γούσταρα εξ αρχής. Σίγουρα γίνεται καλύτερο αργότερα, κάνε υπομονή 6 επεισοδιάκια για να μπει στο καλό. Ξέχασα να προετοιμάσω :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To seinfeld μπήκε και επίσημα στο πρόγραμμα. Τώρα τελειώνω το 5ο επεισόδιο της 1ης σεζόν. Πίστευα οτι επειδή είναι παλιό δεν θα με κρατήσει αλλα είναι αρκετά καλό =)

Πριν λίγο καιρό ήμουν σε μια παρόμοια φάση με σένα. Οπότε λέω να checkάρω το τόσο ξακουστό και τιμημένο στα forums Seinfeld. Για να είμαι ειλικρινής κι εμένα με προβλημάτισε λίγο το ότι είναι 90s σειρά (όχι ότι έχω κόλλημα, απλά πλέον γίνεται χαμός με τις μοντέρνες) και όλο αυτό το "a show about nothing" μου φάνηκε ιδιαίτερα παράξενο. Προσπερνώντας την 1η season λόγω αριθμού επεισοδίων, απ' τη 2η και μετά κόλλησα. Από ένα σημείο και μετά απλά δεν σταματάς όπως έχει γράψει κάποιος και στο thread της σειράς. Την άρχισα Δεκέμβρη και με χαλαρή παρακολούθηση είμαι στην 8η season.

Θέλω το φιξάκι μου.

kramer.jpg

Επεξ/σία από slipknot
Δημοσ.

Πράγματι, η πρώτη σεζόν δεν είναι δείγμα της σειράς δυστυχώς. Έχω ακούσει πολλά μέτρια σχόλια για την πρώτη, αν και προσωπικά την γούσταρα εξ αρχής. Σίγουρα γίνεται καλύτερο αργότερα, κάνε υπομονή 6 επεισοδιάκια για να μπει στο καλό. Ξέχασα να προετοιμάσω :P

Αυτό που έχει καταφέρει μέχρι τώρα είναι να με κάνει να νιώθω "άβολα" καθ'όλη τη διάρκεια των 3ων επεισοδίων που είδα (as we speak βλέπω το 3ο βασικά). Ξέρετε το κλασσικό πρόβλημα του να ντρέπεσαι για κάτι που βλέπεις να κάνει κάποιος άλλος.

Έχω μια πίστη στον ινδομαυρούλη οτι θα γυρίσει την σειρά γιατί με αυτή την κομπλεξική ξανθιά δεν το βλέπω να παλεύεται άλλο και σιγουρά δεν είναι αυτό που χαρακτηρίζω κωμωδία anyway. Και ναι δεν θυμάμαι τα ονόματα τους. Κακό introduction χαρακτήρων i'd say :P Δεν μπορεί όμως τόσος κόσμος να κάνει λάθος (αν και το όλο awkwardness μου arresteddevelopmentίζει και το φοβάμαι λίγο)

Όλα όσα αναφέρονται μπαίνουν σε λίστα για pilot test κτλ.. Thanks thanks :D

To seinfeld παραείναι καλό τελικά για την ηλικία του. Και αν γίνεται καλύτερο απο όσο λέτε νομίζω οτι βρήκα το σκάλωμα μου για τις επόμενες εβδομάδες. Αντίστοιχα γελάω πολύ και με το 3rd rock from the sun. Παρεξηγημένες σειρές λόγω παλαιότητας. Stupid me.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...