klainmaingr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ή αλλιώς hook me up... Έχω φτάσει σε ένα τέλμα στις κωμωδίες όπου απλα περιμένω να βγούν τα επόμενα επεισόδια απο ότι "τρέχει" έχοντας έτσι ένα τεράστιο κενό in between. Βοηθήστε τον συνάνθρωπο να βρεί κάποια καλή κωμωδία της προκοπής. Ενδεικτικά αγαπημένα τέτοιου τύπου Big bang theory, how i met your mother, IT crowd, Everybody hates chris, Scrubs, friends, Office, family guy, south park, futurama, robot chicken, american dad, community, spaced, my name is earl, black books και σίγουρα πάρα μα πάρα πολλά άλλα που ξεχνάω. Απο ότι καταλαβαίνετε ή nerdy ή ακραία/άκυρα κατα βάση με λίγα ψύγματα ρομαντζάδας τύπου scrubs/himym. Ευχαριστώ και περιμένω προτάσεις. Πιθανότατα να υπάρχει ίδιο θέμα αλλα δεν έχω βρεί κάτι updated. Αν υπάρχει shoot me. P.s: Το arrested development έχω δοκιμάσει να το δώ/συνεχίσω πάρα πολλές φορές αλλα πάντα το βλέπω με το ζόρι. Keep that in mind στις προτάσεις. Προς το παρόν έχω πάρει μια λίστα σαν την παρακάτω http://bestcomedy.blogspot.com/ και βλέπω trailer/pilots μήπως και μου κάνει κάτι κλίκ. Need MOAR comedy!!1
Chrisxxx Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 1. Ωπ ο Κλαιν, φορουμ απο δω ο Κλαιν, Κλαιν από δω οι υπόλοιποι χρήστες. 2. Ο Κλαιν ανοιξε θεμα στο φορουμ! Δεν εχει ξαναγινει. 3. Νομιζω ότι έχεις δει τα παντα, πλεον σου μενει να βλέπεις Καλημερα ζωη και λαμψη στο youtube, ελπίζω να βοηθησα 4. Αυτο το everybody hates chris δεν το λεει σοβαρα ε;
klainmaingr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 1. Ωπ ο Κλαιν, φορουμ απο δω ο Κλαιν, Κλαιν από δω οι υπόλοιποι χρήστες. 2. Ο Κλαιν ανοιξε θεμα στο φορουμ! Δεν εχει ξαναγινει. 3. Νομιζω ότι έχεις δει τα παντα, πλεον σου μενει να βλέπεις Καλημερα ζωη και λαμψη στο youtube, ελπίζω να βοηθησα 4. Αυτο το everybody hates chris δεν το λεει σοβαρα ε; Το πιστεύω και γώ οτι τα "βασικά" τα έχω δεί όλα και τώρα ψάχνω είτε για newcomers είτε για παλιές σειρές που μου έχουν ξεφύγει όπως είχε γίνει με το scrubs ας πούμε που το είδα μαζεμένο πέρσι. Το everybody hates chris είναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ όσο και αν δεν του φαίνεται. Κατεβάζω το curb your enthusiasm για αρχή.
V for Vagelis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ποια βασικά έχεις δει; Το πιο βασικό λείπει. Που είναι το Seinfeld;!
..MementoMori.. Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Modern Family That 70s show Seinfeld Community 30 Rock Δοκιμασε καποιο απο αυτα.
klainmaingr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Community λατρεύω ήδη. 30 rock δεν μπορώ να πώ οτι με κέρδισε στα 2-3 επεισόδια που είδα όπως και το 70s show Θα δοκιμάσω το seinfeld που λέτε μιας και δεν έχω καμία ιδέα για τη σειρά όπως και το modern family. Btw βλέπω στο yt τα 2-3 πρώτα επεισόδια του 3rd rock from the sun και αν και "παλιό" φαίνεται πάρα πολύ ωραίο ήδη απο το 2ο επεισόδιο. Κατεβαίνει επίσης. Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Keep em coming ^^ edit: V for vagelis τα "περισσότερα" των τελευταίων χρόνων. Νομίζω οτι κατα βάση δεν έχω δεί είτε σειρές που ξεκίνησαν τον τελευταίο χρόνο είτε πολύ παλιότερες τύπου seinfeld.
..MementoMori.. Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Community λατρεύω ήδη. 30 rock δεν μπορώ να πώ οτι με κέρδισε στα 2-3 επεισόδια που είδα όπως και το 70s show Θα δοκιμάσω το seinfeld που λέτε μιας και δεν έχω καμία ιδέα για τη σειρά όπως και το modern family. Btw βλέπω στο yt τα 2-3 πρώτα επεισόδια του 3rd rock from the sun και αν και "παλιό" φαίνεται πάρα πολύ ωραίο ήδη απο το 2ο επεισόδιο. Κατεβαίνει επίσης. Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Keep em coming ^^ Οταν καταλαβεις ποιος ηθοποιος ειναι το παιδακι-εξωγηινος με τα μακρια μαλλια, θα γελασεις. PS Frasier (πολυ εξυπνο χιουμορ) και King of Queens, According to Jim για πιο mindless καταστασεις.
Kasrith Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Απο τρέχον σειρές Commuity, Parks and Recreation, Archer, Modern Family, Its Always Sunny In Philadelphia...
Sellers Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ε δες και τίποτα στενάχωρο ρε. Δες κανα Six Feet Undre. Μπα ρε παιδάκι μου, κάποιοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνω πως την αντέχουν τόση χαρά.
klainmaingr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Βλέπω και τα 50λεπτα μου dexter/breaking/bad/supernatural και τα ρέστα αλλα τα 20λεπτα είναι πιο easy to watch. Και anyway με έχεις για τύπο που θα δεί μαυρίλα; (το προσπάθησα το six feet under btw). Προσπαθώ να ξεκαώ απο το lol μήπως και τελειώσω καμια εργασία οπότε οι 20λεπτες σειρές είναι μονόδρομος. edit: Kasrith added to the list για τσεκάρισμα. Parks and recreation first.
Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Το everybody hates chris είναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ όσο και αν δεν του φαίνεται. Κατεβάζω το curb your enthusiasm για αρχή. Θα πρότεινα πρώτα Seinfeld και μετά Curb Your Enthusiasm. Όχι πως είναι απαραίτητο να αρέσουν σε κάποιον και τα δύο, αλλά είναι αρκετά συγγενικά στο χιούμορ (λόγω Larry David), και μερικές φορές ο LD ανακυκλώνει ιστορίες από εκεί (που μάλλον ήταν δικές του βέβαια εξ'αρχής). Γενικά θα πρότεινα πρώτα Seinfeld πριν οτιδήποτε άλλο δεις. Απλά μην το κρίνεις αυστηρά από τα 3-4 πρώτα επεισόδια. Όσο πάει και καλυτερεύει (κυρίως). Για μένα είναι εύκολα η σειρά που με έκανε να γελάσω πιο πολύ και ακόμα θέλω να βλέπω επεισόδια ακανόνιστα και να ψάχνω για ατάκες που μου ξέφυγαν. Από λοιπά, υποστηρίζω για αρχή τις προτάσεις για Parks and Recreation, Its Always Sunny In Philadelphia και Extras.
grigas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Everybody hates Chris έλεγε τρελά! Επίσης, 30 Rock Season 2 ήταν κορυφή!
anthony_88 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Parks and Recreation οπωσδηποτε και δοκιμασε και το the league. Ειναι αρκετα παρεϊστικο καφροχιουμορ, με φρεσκο cast και τον απιστευτο john la joie.
tsifotis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Αναφερθηκαν ωραια σηριαλακια. Το "Flight of the conchords" μην ξεχναμε. Παρανοικο. Μονο που ισως το απολαμβανει καλυτερα το μουσικοφιλο κοινο. Επισης "whose line is it anyway". Δεν ειναι σηριαλ αλλα εικοσαλεπτα επισοδεια ενος ας πουμε comedy show σε μορφη τηλεπαιχνιδιου. Αυτοσχεδιασμος στα ουρανια! Σε δυο βερσιον, βρετανικη και αμερικανικη. Εξισου καλες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα