john.p Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Έχω το Kaspersky trial για ένα μήνα αλλά εδώ και 5 μέρες δεν κάνει update. Δείχνει οτι κάνει αλλά δεν κατεβάζει τίποτε. Λέω να βάλω το free avast αλλά πρώτα πρέπει να βγάλω το Kaspersky. Για να μην αφήσει όμως υπολείμματα πρέπει να τρέξω το Kaspersky removal tool. Πάω στο site Kaspersky, αλλά δεν ξέρω καλά αγγλικά και δεν μπορώ να βρω το removal tool. Μπορεί κάποιος να μου δώσει το link. Έχω την έκδοση: kaspersky 2009 internet security 8.0.0.506. Επίσης αυτό το removal tool κάνει και για άλλες εκδόσεις. Και πως να το χρησιμοποιήσω? Να κάνω πρώτα απεγκατάσταση το Kaspersky από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων και μετά να τρέξω το removal tool?
mrpink Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208279463 Σταμάτα τη real time προστασία του Kaspersky Απεγκατέστησέ το απ'το add/remove programs ή με το revo Κάνε επανεκκίνηση Τρέξε το removal tool (as administrator) όπως λέει στη σελίδα Κάνε επανεκκίνηση Μιας που έχεις παλιότερη έκδοση, τρέξε το removal tool αρκετές φορές απ'ότι λέει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα