Technology fan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Το μόνο εκνευριστικό θέμα είναι ότι δε δουλεύουν σε προέκταση usb...
skoulas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Το μόνο εκνευριστικό θέμα είναι ότι δε δουλεύουν σε προέκταση usb... Αυτο δεν ειναι κανονας...εχω εναν 2,5" WD my passport ο οποιος δεν δουλευει, γιατι προφανως δεν παιρνει αρκετο ρευμα, και εναν 2,5" Intenso (απο dailydeals του getitnow) ο οποιος εχει διπλο usb το οποιο ομως δε χρειαζεται ακομα και οταν τον χρησιμοποιω σε προεκταση usb...
naruto14 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μήπως υπάρχει δυνατότητα χρήσης 2 κουπονιών?
vviolent Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μήπως υπάρχει δυνατότητα χρήσης 2 κουπονιών? ...και γιατί δεν δοκιμάζεις με το ίδιο κουπόνι να βάλεις 2 τεμάχια; Εγώ χθες έβαλα δυο διαφορετικούς δίσκους με το ίδιο κουπόνι κι από ότι είδα μου κόπηκε αριθμός παραστατικού άνετα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μήπως υπάρχει δυνατότητα χρήσης 2 κουπονιών? Αν εχεις αλλο κουπονι στη διαθεση σου (που αμφιβαλω αφου ειναι ενα για ολους) δοκιμασε το, στο καλαθι οταν εισαι εχει κατω θεση εισαγωγης κουπονιου. Βαλε το ενα και μετα βαλε το αλλο και θα δεις αν δεχεται 2 κουπονια.
runner69 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Παντως εχουν αρχισει να εμφανιζονται και αλλες παρομοιες τιμες στα 500GB usb 3.0 2,5". Αντε 5€ πανω. Θελω να πω δεν ειναι καμια προσφορα που θα τρεξεις να την παρεις. Το μόνο εκνευριστικό θέμα είναι ότι δε δουλεύουν σε προέκταση usb... εγω με προεκταση 1,8 m το δουλευω, αντιστοιχο 2,5". Εννοειται usb 3.0 προεκταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα