Προς το περιεχόμενο

Wd passport 500gb red usb3 79 ευρώ Electro World

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Στον Κωτσο σε μαυρο χρωμα ο ιδιος ειναι στα 77.91€ (με κουπονι)

http://www.kotsovolo...?catid=10089021

Πολυ καλυτερη προσφορα ειναι αυτος usb3.0 επισης, στα 69.30 τελικη (και σε 4 χρωματα! :P):

http://www.electrowo...?catid=10100925

Δημοσ.

Στον Κωτσόβολο αν δεν κάνω λάθος έχει 103,89€.. :unsure:

Συγνώμη, τώρα είδα ότι έχει κουπόνι με έκπτωση 25%.. :rolleyes:

• Moderators
Δημοσ.

Στον Κωτσόβολο αν δεν κάνω λάθος έχει 103,89€.. :unsure:

Λαθος κανεις, εχει κουπονι 25%, και στο ελεκτρο εχει σε λευκο και ασημι  με 109.90-30% =77  

Δημοσ.

Κουπόνι πρέπει να παίρνεις με την εγγραφή. Δοκίμασε το. Εγώ που είχα κάνει στα electroworld μου έδωσε στο email επιβεβαίωσης της εγγραφής μου.

• Moderators
Δημοσ.

@matrixxx Ο μαύρος WD είναι φθηνότερος (λίγο) στο Electro http://www.electrowo...?catid=10089021

Κουπόνι για το Electroworld βάλτε το KDN27138.Δεν είναι προσωπικός κωδικός μιας χρήσης,ισχύει για όλους.

Ηταν στα 109.90 νωριτερα αρχικη οπως και ο μπλε (με 25% αντι του 30% του ασημι και λευκου), τωρα τον εριξαν 8 ευρω και παει στα ιδια με τον Κωτσο ;) (μισο ευρω φτηνοτερος)

Εγω ισως προτιμουσα τον seagate παντως αφου ειναι 10% φτηνοτερος.

Ναι ο κωδικος ειναι αυτος εχει δωθει και πριν 1-2 μερες σε γειτονικο θεμα ;)

Δημοσ.

παιδια, το να δωσετε 80αρια σε 500αρη σκληρο δε νομιζω οτι λεει και ιδιαιτερα... φιλικα. Καντε υπομονη η τσακωστε καμια καλυτερη προσφορα στο μελλον. Οταν το ιδιο μαγαζι πουλουσε το Σαββατο σκληρο 1 ΤΒ στα 78, δε μπορει να νοειται προσφορα 500αρης στα 80.

• Moderators
Δημοσ.

παιδια, το να δωσετε 80αρια σε 500αρη σκληρο δε νομιζω οτι λεει και ιδιαιτερα... φιλικα. Καντε υπομονη η τσακωστε καμια καλυτερη προσφορα στο μελλον. Οταν το ιδιο μαγαζι πουλουσε το Σαββατο σκληρο 1 ΤΒ στα 78, δε μπορει να νοειται προσφορα 500αρης στα 80.

Ειναι κακη εποχη για αγορες δισκων σαφως, αν καποιος ομως τον χρειαζεται; (ευτυχως προσωπικα ΔΕΝ)

Μην μπερδευεις τιμες 2.5αρη με 3.5αρη! Ο κανονας εδω και χρονια ειναι οτι για ιδια χωρητικοτητα δισκων 2.5/3.5'' εχει διπλη τιμη ο 2.5αρης απο τον 3.5αρη. Η αλλιως, με τα ιδια λεφτα παιρνεις μιση χωρητικοτητα σε 2.5''.

Οποτε αν ειχε 78 ο 1ΤΒ 3.5αρης, "ιδια τιμη" ειναι 78 ευρω για τον 500αρη 2.5αρη, ουτε καλυτερη ουτε χειροτερη.

Δημοσ.

Ειναι κακη εποχη για αγορες δισκων σαφως, αν καποιος ομως τον χρειαζεται; (ευτυχως προσωπικα ΔΕΝ)

Μην μπερδευεις τιμες 2.5αρη με 3.5αρη! Ο κανονας εδω και χρονια ειναι οτι για ιδια χωρητικοτητα δισκων 2.5/3.5'' εχει διπλη τιμη ο 2.5αρης απο τον 3.5αρη. Η αλλιως, με τα ιδια λεφτα παιρνεις μιση χωρητικοτητα σε 2.5''.

Οποτε αν ειχε 78 ο 1ΤΒ 3.5αρης, "ιδια τιμη" ειναι 78 ευρω για τον 500αρη 2.5αρη, ουτε καλυτερη ουτε χειροτερη.

ενταξει το οτι τους πουλανε σε διπλασια τιμη, κατα κανονα (αφου το λες, δεν εχω καποιο λογο να διαφωνησω) , μονο και μονο βασει 2.5"-3.5" προσωπικα εμενα δε μου λεει κατι, ολα ειναι προσφορα και ζητηση, εμενα δε με ενδιαφερει να πληρωσω Χ2 για κατι τετοιο, αν τωρα καποιος αλλος τα δινει, ειναι επιλογη του :rolleyes:

εξακολουθω να πιστευω οτι κατα πολυ μεγαλυτερη ειναι η σπουδαιοτητα του μεγεθους, ειδικα οταν ειναι Χ2.

Δημοσ.

ενταξει το οτι τους πουλανε σε διπλασια τιμη, κατα κανονα (αφου το λες, δεν εχω καποιο λογο να διαφωνησω) , μονο και μονο βασει 2.5"-3.5" προσωπικα εμενα δε μου λεει κατι, ολα ειναι προσφορα και ζητηση, εμενα δε με ενδιαφερει να πληρωσω Χ2 για κατι τετοιο, αν τωρα καποιος αλλος τα δινει, ειναι επιλογη του :rolleyes:

εξακολουθω να πιστευω οτι κατα πολυ μεγαλυτερη ειναι η σπουδαιοτητα του μεγεθους, ειδικα οταν ειναι Χ2.

Δεν συγκρίνεται η ευκολία της φορητότητας του 2.5 όταν θα χρειαστεί να τον κουβαλήσεις εκτός σπιτιού για οποιοδήποτε λόγο!!! Συν την ησυχία στο δωμάτιο!!!!!!

:rolleyes:

• Moderators
Δημοσ.

Δεν συγκρίνεται η ευκολία της φορητότητας του 2.5 όταν θα χρειαστεί να τον κουβαλήσεις εκτός σπιτιού για οποιοδήποτε λόγο!!! Συν την ησυχία στο δωμάτιο!!!!!!

:rolleyes:

Ακριβως.

+θερμοκρασιες λειτουργιας, + καταναλωση, + δυνατοτητα να δουλεψουν χωρις τροφοδοτικο. Ειναι πολλοι οι λογοι, οποιος εχει ασχοληθει αρκετα με HDDs τους εχει καταλαβει. Αλλα θετικα εχει ενας 3.5αρης και αλλα ενας 2.5αρης. Εκαστος στο ειδος του...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...