ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα . Μετά από πολύ καιρό καταστάλλαξα επιτέλους σε ένα template.Έχω όμως 2 ερωτησούλες Το site είναι το www.ulife.gr To template είναι το gk_finance της gavick. Στο μαύρο πλαίσιο κάτω κάτω έχει 12 Positions για modules . Εγώ θέλω να αλλάξω το χρώμα του πλαισίου από μαύρο σε κάτι άλλο αλλά δεν τα έχω καταφέρει.Οι θέσεις των modules είναι από bottom1 έως bottom12 H δεύτερη ερώτηση αφορά το Module Που βρίσκεται κάτω από το μεγάλο slideshow. Εκεί θέλω να βάλω ένα slideshow με videos από το you tube στα οποία πατώντας το video να σου ανοίγει κάποιο Popup και να παίζει το video. Δεν θέλω να υπάρχει μεγάλο πλαίσιο ενεργό γιατί θέλω να είναι σχετικά μικρό το Module σε ύψος (πχ διπλάσιο από οτι είναι τώρα). Δείτε το σχετικό επισυναπτόμενο έγγραφο πως θέλω να είναι. Επίσης θέλω όλα τα video να υπάρχουν μέσα σε κάποιο Menu της σελίδας σε στύλ gallery χωρίς articles κλπ κλπ. Θέλω δηλαδη κάποιο Module για το συγκεκριμένο Position slideshow και κάποιο component Μάλλον για να το βάλω στο Menu Ευχαριστώ.
dining_philosopher Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Στο μαύρο πλαίσιο κάτω κάτω έχει 12 Positions για modules . Εγώ θέλω να αλλάξω το χρώμα του πλαισίου από μαύρο σε κάτι άλλο αλλά δεν τα έχω καταφέρει.Οι θέσεις των modules είναι από bottom1 έως bottom12 Στο αρχείο template.css που βρίσκεται μέσα στο φάκελο css του template σου θα βρεις κάπου το παρακάτω κομμάτι κώδικα: >#gkBottomWrap { background: none repeat scroll 0 0 #000000; color: #FFFFFF; font-size: 12px; overflow: hidden; padding: 0 0 22px; } Άλλαξε το #000000 (μαύρο) με κάποιον άλλο κωδικό χρώματος και voila.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα Το δοκίμασα αλλά τίποτα . Αλλαξα ο 000 σε κάτι άλλο αλλά τίποτα #gkBottomWrap { background: #000; overflow:hidden; font-size: 12px; color:#fff; padding: 0 0 22px} #gkBottomWrap .header { text-transform: color: #fff; margin-bottom: 10px; font-size: 18px } #gkBottomWrap a { color: #888 } #gkBottomWrap a:hover { color: #fff; text-decoration:underline; } #gkBottomWrap .box ul li { list-style: disc inside } #gkBottomWrap .box ul li:hover { } #gkBottom1, #gkBottom2 { margin: 1px 0 22px;float:left; overflow:hidden; border-top:1px solid #222; } #gkBottom1 .gkCol > div, #gkBottom2 .gkCol > div { padding: 20px 20px 0; border-left: 1px solid #222; } #gkBottom1 .gkCol:first-child > div, #gkBottom2 .gkCol:first-child > div { border-left: none; }
takis1984 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Εγώ πάντως δεν το βλέπω μαύρο. Μάλλον για πορτοκαλί μου κάνει. Να θυμάσαι ότι όταν κάνεις αλλάγες σε αρχεία κάνε και μια αναναίωση μετά. Καλύτερα με ctrl+F5. Επίσης καλό είναι που και που να κάνεις clean cache και Purge expired cache (Διαγραφή Προσωρινής Μνήμης Διαχείρισης και Εκκαθάριση Προσωρινής Μνήμης Διαχείρισης) μέσα από το joomla!. Όσο για την δεύτερη ερώτηση δεν καταλάβα ακριβώς τι θες αλλα αν μπεις στο joomla.org στα extensions είμαι σίγουρος ότι θα βρει αυτό που θες. Όσο για το μέγεθος του module βρες ένα που να σε αφήνει να του αλλάξεις μέγεθος μέσα από τις ρυμθίσεις του αλλιώς θα πρέπει να μπεις σε άλλες διαδικασίες.
Xenobius Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Στο μαύρο πλαίσιο κάτω κάτω έχει 12 Positions για modules . Εγώ θέλω να αλλάξω το χρώμα του πλαισίου από μαύρο σε κάτι άλλο αλλά δεν τα έχω καταφέρει.Οι θέσεις των modules είναι από bottom1 έως bottom12 Κατεβασε το FireBug για Firefox και έχει tab που αλλαζεις εκεινη την ωρα το css σε οποιο site θες (χωρις ομως να αποθηκευεται στο αρχειο, απλα να δεις το layout). Επισης με τον κερσορα τον δικο του μπορεις να επιλεγεις element και να σου λενε σε ποιο div ανηκουν αλλα και σε ποιο css. Σωνει πολλές ωρες........
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Χιλια ευχαριστώ παιδιά . Θα δοκιμάσω το firebug
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Για να μην ανοίγω νέο θέμα. Στο τέλος κάθε άρθρου έχει μια περιγραφή του χρήστη που έχει συντάξει τα άρθρα Πως το βγάζω αυτό? Δεν το έχω βρει Admin Hi my name is Bob Urichuck and I have been the SEO Director on Business Financial Inc. More than 5000 employees support BF Inc outsourcing business, delivering a seamless customer service experience to our client. Website: www.gavick.com Υ.Γ Το site του Σύριζα που έχει το ιδιο template δεν το έχει βγάλει πάντως...χαχαχα
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Το βρηκα τελικά .Ηταν μέσα στο k2 component ο user...γκρρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα