flogerakos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας. Έχουμε το κινητό Samsung S5570 Galaxy Mini το οποίο εξ' αρχής που αγοράστηκε η μπαταρία του κρατάει με το ζόρι μιάμιση μέρα με 2 - 3 sms και 2 - 3 κλήσεις. Σε περίπτωση normal χρήσης με το ζόρι κρατάει μια ημερα και αν θες να χρησιμοποιήσεις internet wifi κτλ σε 2 - 3 ώρες από φουλ μπαταρία 0..... Έχει σταλεί 2 φορές στην Samsung αναβαθμίστηκε κ έγινε έλεγχος αυτονομίας αλλά δεν διαπιστώθηκε κανένα πρόβλημα. Καινούριο που ήταν, μολλις φόρτισε, με την αποστολή ενός sms έπεσε στα 80% σχεδόν. Είναι λογικό να κρατάει τόσο λίγο...??? Η μπαταρία είναι η Samsung Li-Ion 1200 mAh
dimitrisOS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 ποιοι έχουμε πισω απο την πανταρι λεει ποσα mah τι νουμερο εχει μπροστα ;
flogerakos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 ποιοι έχουμε πισω απο την πανταρι λεει ποσα mah τι νουμερο εχει μπροστα ; Η μπαταρία είναι η Samsung Li-Ion 1200 mAh
dimitrisOS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Η μπαταρία είναι η Samsung Li-Ion 1200 mAh μηπως δεν εκανες καλη χρηση ; την φωτεινότητα που την εχεις ;
flogerakos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Η φωτεινότητα είναι γύρω στο 25% κ η χρήση της μπαταρίας αρκετά σωστή. το κινητό δεν έχει κλείσει 3 μήνες ακόμα. Δλδ το βρίσκεται νορμάλ? Υπάρχει κάποιος κάτοχος να μας επιβεβαιώσει κάτι??? Αν γίνεται κάτι τώρα που έχει εγγύηση.
LarrysCY Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Φιλε μου εχω ακριβως το ιδιο κινητο και με νορμαλ χρηση(σμσ και κλησης) μου πηγαινει μεχρι και 2 μερες!!! Δεν θυμαμαι να το φορτισα ποτε περισσοτερο απο μια φορα την ημερα. Ισως να πηγαινει κατι στραβα με την μπαταρια σου ρωτησε και απο εκει που το αγορασες μιας και εχεις εγγυηση
flogerakos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δηλαδή απ' οτι κατάλαβα η μπαταρία του είναι γενικά μικρή... Προτείνεται κάτι τέτοιο...??? http://www.ebay.com/itm/NEW-Gold-2430mAh-High-Capacity-Battery-Samsung-Galaxy-Mini-S5570-/280767115744?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item415f0631e0#ht_3562wt_1135
LarrysCY Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Για αρχή θα πρότεινα να δοκιμάσεις ένα από αυτά τα προγράμματα, σε βοηθούν να κερδίσεις επιπλέον χρόνο αυτονομίας ελέγχοντας την φωτεινότητα τις οθόνης, το wifi,3G(το απενεργοποιούν όταν κλειδώνει το mobile και το ενεργοποιούν πάλι όταν το ξεκλειδώνεις) και λοιπά: Αυτά είναι τα πιο γνωστά με ένα απλό search μπορείς να βρείς ακόμη περισσότερα easy battery saver JuiceDefender Green Power πρόσεξα μια μικρή διαφορα όταν χρησιμοποίησα το easy battery saver μέχρι και 7-8 ώρες.
K44KK Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 εγω θα προτεινα να του κανεις root και να του περασεις μια costume rom oπως πχ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1379745 που εχει costume kernel που μπορεις να το εχεις on demand δηλαδη να τρεχει ο επεξεργαστης του φουλ μονο οταν χρειαζεται και οταν απλα το κινητο καθεται να ειναι σε χαμηλες συχνοτητες ωστε να μην ζοριζεται αδικα και χανει μπαταρια
voodoo_vaz Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Έχω το κινητό ούτε μια βδομάδα και παρατήρησα και εγώ ότι η μπαταρία τελειώνει σχετικά γρήγορα με νορμαλ χρήση μια μερα. Κατέβασα το app που πρότεινε ο LARRYcy και περιμένω αποτελέσματα! Σε τι mode το έβαλες; Εγώ intelligence. Αν έχεις κάτι δικό σου πές μου για να αλλάξω τις ρυθμίσεις γιατί έχω προβληματιστεί με το κινητό!
ASSOS_GREEK Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Τα ίδια και εγώ μερικά τιπς βρήκα εδώ http://yagyagaire.blogspot.gr/2011/12/some-tips-to-extend-battery-life-of.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα