jtheogr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Για να πάρεις κάτι αντίστοιχο με αυτό πας για 300 και παραπάνω και το δεν θα είναι και dell με οτι αυτό συνεπάγεται.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Για μένα πρέπει να πάς σε αυτό το Dell XPS L702x που έχει και ταχύτερο σκληρό στις 7200 στροφές και Anti-Glare FHD οθόνη σύν ότι παίρνεις την ποιότητα κατασκεύης των XPS της Dell και την εγγύηση της. ίδιο laptop είναι απλά με μεγαλύτερο δίσκο και περισσότερο RAM... παρεπιπτόντως παίρνει 2 δίσκους, μπορεί κάλιστα να χώσει ένα SSD για main και να κρατήσει τον 500/750gb για storage και Anti-Glare οθόνη. την έχει και το άλλο, όχι μόνο του msystems... προσωπικά θα τα έδινα τα +96 euro για περισσότερη RAM + δίσκο αλλά και λόγω msystems... έχει και TV Tuner πάνω του? τούμπανο? μόνο το blu-ray του λείπει...
QQTilt Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Αν έχεις λίγο χρόνο φίλε μου. Θα θελες να μου πεις αν αξίζει να το καθυστερήσω έναν μήνα ώστε να προσθέσω 200ε δηλαδή, να πάω στα 1350-1400. Παίρνω κάτι πολύ καλύτερο? Και αν ναι ποιο θα πρότεινες σ αυτή την κατηγορία χρημάτων. Δεν έχω πια desktop pc, που σημαίνει ότι το laptop θα το χρησιμοποιώ αρκετές ώρες καθημερινά και για λίγο απ όλα όπως είπα ήδη. Thresh θα θελα και τη δική σου γνώμη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Όσο το καθυστερείς τόσο πιο κοντά θα είσαι στα Ivybridge notebooks και τόσο θα σου κακοφαίνεται που πήρες sandybridge
jtheogr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Σε ένα μηνα δύσκολα να κυκλοφορήσει κατι καινούργιο οπότε δεν βλέπω το λόγο να περιμένεις.
QQTilt Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Thresh πότε περίπου περιμένουμε τους Ivy? Theo δε λέω να περιμένω 1 μήνα για να βγει κάτι καινούριο, αλλά για να προσθέσω στο ποσό που διαθέτω άλλα 200-250ε να πάω σε κάτι καλύτερο. Υπάρχει κάτι καλύτερο τώρα αν πάω απ τα 1100 στα 1300ε? Αυτό ρωτάω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Απρίλιο αν δεν κάνω λάθος δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσεις παραπάνω χρήματα, το συγκεκριμένο laptop είναι αρκετά καλό...
jtheogr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 H Ivy θα κυκλοφορήσουν Μαίο, εδώ θα έρθουν Αυγουστο-Σεπτέμβριο . Εγώ στη θέση θα ρωτούσα τιμή για το συγκεκριμένο laptop με blu-ray + φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και τον i7-2860qm. Ρώτα στην www.msystems.gr και στο www.grab-it.gr πόσο έρχεται με αυτές τις αλλαγές και αν δεν θέλεις να ανέβει πολύ η τιμή ασε τον ίδιο επεξεργαστή. H αποψη μου είναι οτι αν προσθέσεις τα παραπάνω που σου γράφω το laptop είναι κορυφή και δεν του λείπει τίποτα. Και σε 3-4 μήνες βάζεις και έναν ssd σαν 2ο (οπως είπε και Thresh) επάνω και το μηχάνημα θα σκίζει.
QQTilt Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Κλείσαμε σε αυτόν λοιπόν Είμαστε ή εδώ ή εδώ 25 Φεβρουαρίου θα πάω να τον τσιμπήσω! Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 +65 euro από το grab it? γιατί?
QQTilt Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Περίμενα ότι εσύ θα ξερες, εσύ είσαι ο ειδικός Ολόιδια δεν είναι πάντως τα laptop? Δε μου διέφυγε κάτι..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 δεν βλέπω κάποια διαφορά, απλά το έχει ακριβότερα...
QQTilt Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 msystems λοιπόν που είναι και πιο κοντά μου. Σας ευχαριστώ πολύ. Thresh θα σε ξαναενοχλήσω όταν θα χω τα φράγκα για ssd
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 μεγάλη μαγκιά ο χώρος για extra δίσκο, λείνει πράγματι τα χέρια στο θέμα του ssd σε laptop...
QQTilt Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Πόσο περίπου θα μου πάει ένας 64αρης? Αν και όταν θα χω τα φράγκα να τον πάρω λογικά θα χουν μεταβληθεί οι τιμές..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα