CtrlFreak Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα, έχω δύο προγράμματα για σειριακή επικοινωνία. Θέλω να κάνω εικονική σύνδεση στον υπολογιστή μου(Windows 7 x64) με το com0com. Δημιουργώ δύο θύρες αλλά τα προγράμματά μου δεν τις βλέπουν. Συγκεκριμένα, στο device manager βλέπω τις θύρες αλλά όχι μαζί με τις υπόλοιπες.
Directx Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μιας και έχει τύχει να χρησιμοποιήσω μερικές φορές το com0com αλλά σε Windows-XP, οι θύρες (ανά ζεύγος in-out) ναι μεν παρουσιάζονται συγκεντρωμένες στην εγγραφή "com0com - serial port emulators" του Device Manager, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τις υπόλοιπες εφαρμογές από το να τις χρησιμοποιήσουν. Ρίξε μια ματιά στο συνοδευτικό ReadMe.txt του προγράμματος, διότι για τα Windows-7 υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις για να λειτουργήσουν σωστά (από ότι βλέπω θέλει απενεργοποίηση του UAC κ.α.) μήπως έχεις πέσει στην περίπτωση.
CtrlFreak Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ok ευχαριστώ θα του ρίξω μια ματιά!!
CtrlFreak Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Τελικά δεν χρειάστηκε να πειράξω τίποτα, απλά έκανα εγκατάσταση την signed έκδοση, πρόσθεσα τις θύρες και συνδέθηκα κανονικά!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα