badounask Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα θα ήθελα να αναβαθμίσω τον επεξεργαστή του υπολογιστή μου αυτή τη στιγμή έχω πάνω έναν amd x2 5200 στα 2.7 και θα ήθελα να βάλω έναν phenom x4 το πρόβλημα τώρα είναι ότι έχω αυτή τη μητρική http://www.msi.com/product/mb/K9A2-CF.html (msi K9A2 CF) και έχει αυτή την υποσημείωση ( Please note that if your board begins with this serial number, 601-7388-010, your board will only support cpu’s of 95 Watt and lower. You cannot connect a CPU of 125 Watt since this will damage your board.)Πως μπορώ να δω το serial number της μητρικής μου?δοκίμασα το everest αλλα το μόνο που μου εμφάνιζε ήταν το motherboard id το οποιο ξεκινούσε από 64-0100-000001,μήπως είναι αυτό το serial number? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
kostaks3 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 μηπως το serial το εχει γραμμενο πανω στην μητρικη;Για ανοιξε το κουτι και δες
badounask Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 φίλε μου την έχω δει την μητρική αλλά δεν μπορώ να βρω με τπτ το sn της.
badounask Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 δοκίμασα και το siw αλλά και πάλι δεν μου βγάζει τίποτα στο sn για την μητρική.Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρεις κανείς την διαδικασία για να περάσω καινούριο bios στην μητρική μου?
Αστροβασίλης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Τωρα ο αδερφος μου εχει αυτη τη μητρικη 95W.. Θα σου ελεγα να κοιτας προς ΑΜ3 καλυτερα CPU.. πχ http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-Phenom-II-x4-960T-Black-Edition-s-AM3-3-GHz-8MB-HD96ZTWFGRBOX.htm Και γενικα προς 95 W καθ οτι παλια η μητρικη και θα εχει ψιλοταλαιπωρηθει.. Θελει BIOS update ( το εκανα στον αδερφο με USB ) Και μολις τον βαλεις μειωσε και τις τασεις (ΑΜ3 περιπου στο 1.28 V ψαξ το ) .. και απενεργοποιησε το turbo αν το υποστηριζει η ΜΒ... Αν εχεις καποιον Χ4 PHENOM 9XXX προς 95W κοιτα...
badounask Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 φίλε μου μπορείς να μου πεις πως έκανες το update του bios? έχω προσπαθήσει με το live update της msi άλλα δεν έχω καταφέρει τπτ.
50EuroUser Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Κατέβασε απο εδώ το HP BCD https://rapidshare.com/files/2667187176/HP_BCD.rar κάνε ένα usb flash bootable και βάλε μέσα το bios.Ο 960Τ είναι η καλύτερη επιλογή και αν δεν δίνεις τόσα ένας Athlon II X3 450/455 με ~70€ είναι καλός.
badounask Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 το έκανα το φλασακι και έβαλα και το βιος μετά τι θα πρέπει να κάνω?απλά το βάζω στον υπολογιστή και κάνω επανεκκίνηση? η απλά τρέχω το exe?
Michaels_V2 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 κανεις επανεκκινηση ενω εχεις κανει απο bios το usb 1 boot device...
badounask Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 λοιπόν έκανα φορματ το στικάκι μου,πέρασα μέσα τα αρχεία του bios έβαλα boot σαν πρώτη συσκευή το στικάκι αλλά και πάλι δεν είχα κανένα αποτέλεσμα.δεν μπορώ να καταλάβω τι έχω κάνει λάθος αν μπορείς να με βοηθήσεις?
Michaels_V2 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 δεν ειχα ποτε msi m/b για να ξερω ακριβως...να σε βοηθησει καποιος αλλος! απο ενα γρηγορο googlαρισμα βρηκα αυτο Link
badounask Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 το είδα το βίντεο αλλά πιστεύω ότι δεν κάνω σωστά το bootable usb και με το που κάνω reboot δεν αναγνωρίζει το usb για να κάνει εκκίνηση από αυτό και να τρέξω το bios.
badounask Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας τελικά κατάφερα να κάνω αναβάθμιση στο bios της μητρικής αλλά ήρθα αντιμέτωπος με ένα άλλο πρόβλημα ένας φίλος μου έφερε ενα phenom 9850 για να κάνουμε δοκιμή αν δουλεύει αλλά δεν κατάφερα ποτέ να τον κάνω να εκκινήσει με την μητρική μου και όταν ξανά τοποθετούσα τον athlon 5200 που έχω μου έβγαζε ότι είχα προσπαθήσει να κάνω υπερβολικό overclοcking στον επεξεργαστή μου ενώ στην ουσία του είχα βάλει τον phenom 9850. Υπαρχει καμία άποψη πάνω σε αυτό το θέμα που θα μπορούσε να με βοηθήσει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα