Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να αναβαθμίσω τον επεξεργαστή του υπολογιστή μου αυτή τη στιγμή έχω πάνω έναν amd x2 5200 στα 2.7 και θα ήθελα να βάλω έναν phenom x4 το πρόβλημα τώρα είναι ότι έχω αυτή τη μητρική http://www.msi.com/product/mb/K9A2-CF.html

(msi K9A2 CF) και έχει αυτή την υποσημείωση ( Please note that if your board begins with this serial number, 601-7388-010, your board will only support cpu’s of 95 Watt and lower. You cannot connect a CPU of 125 Watt since this will damage your board.)Πως μπορώ να δω το serial number της μητρικής μου?δοκίμασα το everest αλλα το μόνο που μου εμφάνιζε ήταν το motherboard id το οποιο ξεκινούσε από 64-0100-000001,μήπως είναι αυτό το serial number?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

δοκίμασα και το siw αλλά και πάλι δεν μου βγάζει τίποτα στο sn για την μητρική.Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρεις κανείς την διαδικασία για να περάσω καινούριο bios στην μητρική μου?

Δημοσ.

Τωρα ο αδερφος μου εχει αυτη τη μητρικη 95W.. Θα σου ελεγα να κοιτας προς ΑΜ3 καλυτερα CPU.. πχ http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-Phenom-II-x4-960T-Black-Edition-s-AM3-3-GHz-8MB-HD96ZTWFGRBOX.htm

Και γενικα προς 95 W καθ οτι παλια η μητρικη και θα εχει ψιλοταλαιπωρηθει..

Θελει BIOS update ( το εκανα στον αδερφο με USB )

Και μολις τον βαλεις μειωσε και τις τασεις (ΑΜ3 περιπου στο 1.28 V ψαξ το ) .. και απενεργοποιησε το turbo αν το υποστηριζει η ΜΒ...

Αν εχεις καποιον Χ4 PHENOM 9XXX προς 95W κοιτα...

Δημοσ.

φίλε μου μπορείς να μου πεις πως έκανες το update του bios? έχω προσπαθήσει με το live update της msi άλλα δεν έχω καταφέρει τπτ.

Δημοσ.

το έκανα το φλασακι και έβαλα και το βιος μετά τι θα πρέπει να κάνω?απλά το βάζω στον υπολογιστή και κάνω επανεκκίνηση? η απλά τρέχω το exe?

Δημοσ.

λοιπόν έκανα φορματ το στικάκι μου,πέρασα μέσα τα αρχεία του bios έβαλα boot σαν πρώτη συσκευή το στικάκι αλλά και πάλι δεν είχα κανένα αποτέλεσμα.δεν μπορώ να καταλάβω τι έχω κάνει λάθος αν μπορείς να με βοηθήσεις?

Δημοσ.

το είδα το βίντεο αλλά πιστεύω ότι δεν κάνω σωστά το bootable usb και με το που κάνω reboot δεν αναγνωρίζει το usb για να κάνει εκκίνηση από αυτό και να τρέξω το bios.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας τελικά κατάφερα να κάνω αναβάθμιση στο bios της μητρικής αλλά ήρθα αντιμέτωπος με ένα άλλο πρόβλημα ένας φίλος μου έφερε ενα phenom 9850 για να κάνουμε δοκιμή αν δουλεύει αλλά δεν κατάφερα ποτέ να τον κάνω να εκκινήσει με την μητρική μου και όταν ξανά τοποθετούσα τον athlon 5200 που έχω μου έβγαζε ότι είχα προσπαθήσει να κάνω υπερβολικό overclοcking στον επεξεργαστή μου ενώ στην ουσία του είχα βάλει τον phenom 9850. Υπαρχει καμία άποψη πάνω σε αυτό το θέμα που θα μπορούσε να με βοηθήσει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...