veteranos123 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Εχω τα windows 7 κατεβασμενα και ενω η ενταση μου λεει οτι ειναι 100% μετα απο λιγο χωρις να κανω τιποτα εγω πηγαινει στο 96% και μειωνεται.Μηπως φταει μια καρτα τηλεορασης pci που εχω?Ευχαριστω
kinq1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 (περιγραφικό τίτλο έδωσες στο topic) Μήπως έχεις στο πληκτρολόγιο κουμπιά που ρυθμίζεις τον ήχο, και πατιούνται κατά λάθος ή είναι κολλημένα;
alexzzz Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 (περιγραφικό τίτλο έδωσες στο topic) Το αυτό... Όροι Χρήσης του ιστοτόπου Insomnia.gr: Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν: Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα τον αλλάζω αλλά λίγο παραπάνω προσοχή στο μέλλον παρακαλώ.
veteranos123 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Το αυτό... Όροι Χρήσης του ιστοτόπου Insomnia.gr: τον αλλάζω αλλά λίγο παραπάνω προσοχή στο μέλλον παρακαλώ. Ευχαριστω.sorry για το λαθος.δεν θα ξαναγινει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα