kinezos69 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Η τιμή που αναφέρω βγαίνει αν στην αρχική τιμή βάλουμε και το εκπτωτικο κουπόνι που στέλνει το σαιτ στις εγγραφές: http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10101225 Τη δίνει χωρίς μεταφορικά και με εως 6 ατοκες δόσεις. Ξεκινάει απο 142+μεταφορικά στο Skroutz. Εγώ την παρείγγειλα διότι μου φάνηκε καλή σαν κάμερα για τα χρήματα που κοστίζει.
Tomahawk Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Χωρίς να θέλω να γίνω κακός, μιλάμε για μια διαφορά των 8Ε (ο Κατερελος έχει φυσικό καταστημα) οπότε δε θα την έλεγα αξιοσημείωτη προσφορά...
kinezos69 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Χωρίς να θέλω να γίνω κακός, μιλάμε για μια διαφορά των 8Ε (ο Κατερελος έχει φυσικό καταστημα) οπότε δε θα την έλεγα αξιοσημείωτη προσφορά... Επειδή Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, ο Κατερέλος για να στείλει επαρχία (πχ Αλεξανδρούπολη που είμαι εγώ) θέλει κατ' ελάχιστον +9€ πάμε τη διαφορά στα 17€, βάλε και τις 6 άτοκες που δίνει το ELECTROWORD νομίζω ότι αξίζει προσοχής. Επίσης σε έρευνα που έκανα σε σαιτ εξωτερικού. Το ερώτημα είναι αν η μηχανή αξίζει τα λεφτά της?
karasardelis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Επειδή Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, ο Κατερέλος για να στείλει επαρχία (πχ Αλεξανδρούπολη που είμαι εγώ) θέλει κατ' ελάχιστον +9€ πάμε τη διαφορά στα 17€, βάλε και τις 6 άτοκες που δίνει το ELECTROWORD νομίζω ότι αξίζει προσοχής. Επίσης σε έρευνα που έκανα σε σαιτ εξωτερικού. Το ερώτημα είναι αν η μηχανή αξίζει τα λεφτά της? Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο... με ανάλυση 720p και αισθητήρα στα 1,9 δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις... ειδικά όταν ο φακός δεν είναι κάποιος Canon/Nikon κλπ αλλά ένας απλός συμβατικός Samsung. Ότι δίνεις παίρνεις... σίγουρα πάντως είναι πολύ καλύτερη από κάποια που δεν είναι ούτε καν 720p
proklos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 ειδικά όταν ο φακός δεν είναι κάποιος Canon/Nikon Εδώ θα διαφωνήσω.Ο φακός είναι Schneider Kreuznach lens (μια από τις καλύτερες εταιρείες οπτικών στο κόσμο). Πιστεύω βέβαια ότι στα χρήματα αυτά όντως δεν πρέπει να έχεις πολλές απαιτήσεις. (πάσχει ο αισθητήρας) Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως μία κάμερα Standard Definition όπως αυτή τραβάει βίντεο 720p (μήπως κάνει upscaling, οπότε είναι 720i ?)
gpapadakis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Σε αυτες τις τιμες οι φακοι ολοι ιδιοι ειναι (στις επωνυμες μαρκες). Nikon glass και π@παριες, εχω 2 και εχουν απαραδεκτο barreling (βγαλανε και software που το διορθωνει αντι να φτιαξουν τους φακους τους οι αχρηστοι).
karasardelis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Σε αυτες τις τιμες οι φακοι ολοι ιδιοι ειναι (στις επωνυμες μαρκες). Nikon glass και π@παριες, εχω 2 και εχουν απαραδεκτο barreling (βγαλανε και software που το διορθωνει αντι να φτιαξουν τους φακους τους οι αχρηστοι). Για να μην έχεις βαρέλιασμα θα πρέπει να πας σε Full Frame... σε μεγάλο CCD δηλαδή... που σημαίνει πως θα πρέπει να χώσεις τόσο βαθειά το χέρι στην τσέπη που το πιθανότερο είναι να βρεις νερό εκεί παρά χρήματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα