Prof_Chaos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Η ερώτηση απλή..Εχει 1 μάυρο μεγάλο μελάνι και 4 για φωτογραφίες.Το ερώτημα απλό εαν του βάλο το μεγάλο δοχείο του μαυρου (οχι το φωτογραφικό μαυρο) θα λειτουργεί για ασπρόμαυρη εκτύπωση ή θα ζητάει και τα υπόλοιπα μελανάκια πάνω για να λειτουργήσει; ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Γιατί δεν κάνεις απλά μια δοκιμή; Δεν έχεις να χάσεις τίποτα, ούτε έχεις λόγο να φοβάσαι μην πάθει κάτι ο εκτυπωτής. Στη χειρότερη περίπτωση, δε θα τυπώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Γιατί δεν κάνεις απλά μια δοκιμή; Δεν έχεις να χάσεις τίποτα, ούτε έχεις λόγο να φοβάσαι μην πάθει κάτι ο εκτυπωτής. Στη χειρότερη περίπτωση, δε θα τυπώσει. Γιατι έχω να τον χρησιμοποιήσω 1 χρόνο + μελάνια δεν έχω και πρέπει να παραγγείλω.. Οπότε εαν εκτυπώνει με το μεγάλο μαυρο καλύτερα να αγοράσω 2 ,3 τέτοια δοχεία παρά να πάρω τα υπόλοιπα.Επίσης τα μελάνια εαν ανοιχτούν δεν αλλάζονται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mac_mac Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δυστυχώς δεν γίνεται . Θα σου βγάζει μήνυμα ότι το μελάνι έχει τελειώσει και δεν θα προχωράει στην εκτύπωση . Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δυστυχώς δεν γίνεται . Θα σου βγάζει μήνυμα ότι το μελάνι έχει τελειώσει και δεν θα προχωράει στην εκτύπωση . Sent from my iPhone using Insomnia Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση κι εγώ κάτι τέτοιο θυμόμουν αλλα δεν ήμουν σίγουρος. Τώρα μένει να μάθω εαν με όλα τα μελάνια πάνω μπορώ να τραβάω μόνο απο το μεγάλο μαύρο για ασπρόμαυρη εκτύπωση χωρίς να επηρεάζω τα άλλα χρώματα αλλα αυτο θα το δώ με δοκιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα