Costas00F Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα παιδια, εχει κανει καποιος ανταλλαγη λαπτοπ στο public ? Αν ναι τι ποσο δινουν και αν δινουν τα λεφτα που οντως αξιζει το λαπτοπ. Το λαπτοπ που εχω τωρα ειναι ενα Asus F52Q με Windows 7 Proffesional 32 bit. Ευχαριστω!
forgotten Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 θα σε απογοητευσω απο εμπειρια με κινητο μαλλον θα το θενε για ψυχουλα και θα σου δινουν καμια 60αρια ευρω εκπτωση στην αγορα λαπτοπ απο δαυτους ενω το δικο σου θα το μοσχοπουληοσουν στο εξωτερικο .τους πηρα παλαιοτερα galaxy s και μου διναν 100 ευρω και ηταν και το 16αρι μακρυα απο τετοιες πατεντες .Εμενα με θυμωνει που χουν το θρασος και το κανουν και διαφημιση
Costas00F Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 θα σε απογοητευσω απο εμπειρια με κινητο μαλλον θα το θενε για ψυχουλα και θα σου δινουν καμια 60αρια ευρω εκπτωση στην αγορα λαπτοπ απο δαυτους ενω το δικο σου θα το μοσχοπουληοσουν στο εξωτερικο .τους πηρα παλαιοτερα galaxy s και μου διναν 100 ευρω και ηταν και το 16αρι μακρυα απο τετοιες πατεντες .Εμενα με θυμωνει που χουν το θρασος και το κανουν και διαφημιση Λες ε? Κοιτα δεν εχω να χασω και κατι,εξαλλου εμενα ειναι και λιγο παλιο. Θα το παρω απλα απο περιεργεια! Σε ευχαριστω για την ανταποκριση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα