lalanis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μια απ'τα ίδια και δω. Αυτή η Steam με έχει καταστρέψει. Μαζί με κάτι humble bundle κτλ, μας έχουν καταστρέψει...
MetalGearFan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 η σωστή ερώτηση θα ήταν: κατεβάζετε πιο πολλά παιχνίδια απο όσα παίζετε; ακριβώς !!!
Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δεν νομιζω να ειμαι ο μονος που αγοραζει παιχνιδια και θα περασουν μηνες μεχρι να τα παιξει. Κανεις αλλος? Κι εγώ σε παρόμοια φάση. Για μερικά θα περάσουν χρόνια. Τελευταία το έχω ρυθμίσει κάπως (στις τελευταίες προσφορές του steam πρέπει να πήρα μόνο δύο τίτλους που ήταν σε bundle), αλλά έχω και τα ξεσπάσματα που θα μου καρφωθεί κάτι και θα θέλω να το αποκτήσω όσο πιο γρήγορα γίνεται ή μόλις πέσει η τιμή του σε κάτι που θεωρώ προσιτό. Δε θα αγοράσω κάτι αμέσως μόλις βγει αν είναι στην τάξη των 30 ευρώ και πάνω, όσο καλό και να μου φαίνεται. Εξαίρεση αποτέλεσε φέτος το Witcher 2, που βέβαια στην προσφορά του Gog.com ήταν μαζί με το πρώτο και με άλλα τρία παιχνίδια.
livewire Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δεν νομιζω να ειμαι ο μονος που αγοραζει παιχνιδια και θα περασουν μηνες μεχρι να τα παιξει. Κανεις αλλος? Ούτε κατά διάνοια, δεν περιμένω να βρω το χρόνο να παίξω όλα αυτά τα παιχνίδια που έχω στην "παιχνιδοθήκη" μου, σε αυτή τη ζωή. Πλέον έχω συμφιλιωθεί με αυτό το γεγονός και δεν τρέφω αυταπάτες. Ελπίζω τουλάχιστον, τα παιδιά μου ή έστω κάποιος νεαρός που θα επιλέξω να μου κρατήσει συντροφιά στα γεράματα, να έχουν αυτή τη χαρά. Κατά κάποιο τρόπο, πιστεύω ότι όλη η βιομηχανία στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό σε τύπους σαν και μένα(μας) που έχουμε το μικρόβιο. Ανθρώπους, δηλαδή, που όταν είχαν τις καλύτερες προϋποθέσεις για gaming, δεν είχαν σάλιο και όταν πλέον αποκτήσουν την "άνεση", βγάζουν το άχτι τους, παρόλο που ξέρουν ότι δεν υπάρχει χρόνος. η σωστή ερώτηση θα ήταν: κατεβάζετε πιο πολλά παιχνίδια απο όσα παίζετε; Κάποιοι έχουμε γαλουχηθεί με κουτάκι-σιντάκι-βιβλιαράκι, φίλος
fever25 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Καλά και τα περισσότερα που χω ανοίξει, γι αυτό το κανα. Κοιτάω βιβλιαράκι (όσα απ αυτά έχουν πλέον), κάνω ένα install να δω ότι παίζει, uninstall και πίσω στη στοίβα. H ιστορια μου με τα games τα τελευταια χρονια..
Toufas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ποσο με τσαντιζουν τα ατομα που δεν αγοραζουν παιχνιδια παντως...
Bigi444444 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μια μερίδα από τα ίδια κι εγώ.Δεν υπάρχει περίπτωση να τα παίξω ούτε σε δέκα ζωές σαν την τωρινή.Αν βάλω δε και αυτά που έχω από περιοδικά χάνεται ακόμα περισσότερο η μπάλα... Δε με ενοχλεί βέβαια.Αν δε στενευτώ οικονομικά ιδιαίτερα δε νομίζω πως θα το περιορίσω σε μεγάλο βαθμό.Εξάλλου με τις τωρινές τιμές στα παιχνίδια για pc δεν ξοδεύομαι και πολύ.Προσπαθώ όμως να στηρίξω μερικές προσπάθειες και αναδρομικά...
Bourdoulas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ποσο με τσαντιζουν τα ατομα που δεν αγοραζουν παιχνιδια παντως... Είναι μέσα στο παιχνίδι και αυτό. Anyways, υπάρχουν παιχνίδια που έχω αγοράσει αλλά τα έχω κατεβάσει για να τα παίξω είτε λόγω κάποιας ηλίθιας προστασίας που έχουν (πχ Runaway) είτε γιατί θέλω να τα κρατήσω κλειστά!
Titan91 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Για τους λόγους αυτούς(χρόνο και χρήματα) παίρνεις λίγα και καλά. Για το 11 ας πούμε με Witcher,Deus Ex,Skyrim (αν και ο χρόνος για τα συγκεκριμένα είναι ένα ζήτημα) μια χαρά την έβγαζε κάποιος. Τώρα το Μάρτιο έρχεται και Mass Effect 3 είμαστε καλυμμένοι μέχρι το καλοκαίρι . Τώρα σε όποιον δεν αρέσουν τα rpg ας πρόσεχε .Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που επενδύουν στο multiplayer κομμάτι και είναι ευχαριστημένοι. Πάντως ένα είναι το γεγονός πιστεύω, όσο κατεβάζεις με το τσουβάλι παιχνίδια πειρατικά δεν αφιερώνεις τον αντίστοιχο χρόνο σε κάθε ένα απ'αυτά. Καλύτερα να αγοράζεις λίγα και καλά και να παίρνεις το 100% απ' αυτό που σου προσφέρουν.
JohnVani18 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Αγοραζετε πιο πολλα παιχνιδια απο οσα παιζετε? Όχι. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν αγοράζω καθόλου. Ότι μου αρέσει και (κατά την άποψή μου) αξίζει, εννοείται πως θα το αγοράσω.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Anyways, υπάρχουν παιχνίδια που έχω αγοράσει αλλά τα έχω κατεβάσει για να τα παίξω είτε λόγω κάποιας ηλίθιας προστασίας που έχουν (πχ Runaway) είτε γιατί θέλω να τα κρατήσω κλειστά! Πως μοιάζει δλδ η προστασία runaway; δε το βρήσκω στο google
totalius Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Από τότε που έμαθα να αντιστέκομαι στο hype κ να ψάχνω λίγο στα reviews κ τα foroum αγοράζω 5-6παιχνιδια το χρόνο πάντα μετα απο τρείς τουλάχιστον μηνες απο τη κυκλοφορία τους πατσαρισμενα κ μονταρισμένα τα τερματίζω κ τα ευχαριστιέμαι στο full. Αν θέλεις να παίξεις όλα τα παιχνίδια κ να δεις όλες τις ταινίες που κυκλοφορούν δεν ευχαριστιέσαι τίποτα στο τέλος.
MetalGearFan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ποσο με τσαντιζουν τα ατομα που δεν αγοραζουν παιχνιδια παντως... Πρέπει να έχω αγοράσει 3 παιχνίδια υπολογιστή σε όλη μου τη ζωή. Στα playstation δεκάδες...
Bourdoulas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Πως μοιάζει δλδ η προστασία runaway; δε το βρήσκω στο google Είχε το σύστημα προστασίας StarForce, το οποίο σου μ@μ@γε το λειτουργικό. Και όταν το εγκατέστησα όντως είχε κολλήματα και επανεκκινήσεις. Το έβγαλα και όλα επανήλθαν στο φυσιολογικό. Δεν είναι το μοναδικό παιχνίδι που χρησιμοποιεί τέτοια συστήματα.
JohnVani18 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Είχε το σύστημα προστασίας StarForce, το οποίο σου μ@μ@γε το λειτουργικό. Και όταν το εγκατέστησα όντως είχε κολλήματα και επανεκκινήσεις. Το έβγαλα και όλα επανήλθαν στο φυσιολογικό. Δεν είναι το μοναδικό παιχνίδι που χρησιμοποιεί τέτοια συστήματα. Σοβαρά? Η κοπέλα μου πρόσφατα τα τερμάτησε (5 finger discount), δεν είχε προβλήματα όμως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα