Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομιζω να ειμαι ο μονος που αγοραζει παιχνιδια και θα περασουν μηνες μεχρι να τα παιξει. Κανεις αλλος?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαλαρά. Μέχρι που τέλειωσα τη σχολή είχα αγοράσει 3 παιχνίδια κι είχα παίξει 300. Τώρα έχω αγοράσει 300 κι έχω παίξει 3 (μπορεί και 4). Πολλά απ αυτά που αγόρασα πχ πριν 4 χρόνια είναι ακόμα στη ζελατίνα.

Δημοσ.

Mε τις προσφορές που βγαίνουν κάθε λίγο και λιγάκι, έχω τιγκάρει από παιχνίδια.

Πολύ φοβάμαι ότι αρκετά από αυτά δεν θα προλάβω να τα παίξω ποτέ.

Δημοσ.

Too many games too little time.

Ακριβώς αυτό σκέφτομαι εδώ κ ένα εξάμηνο. Αφού έχω βάλει περιορισμό να παίζω μόνο αυθεντικά για να περιορίζονται οι επιλογές. Αλλά και πάλι, μια οι προσφορές στο steam, μια τα price drops σε play κ zavvi έχω παιχνίδια αγορασμένα μήνες που απλά περιμένουν. :cry:

Δημοσ.

Χαλαρά. Μέχρι που τέλειωσα τη σχολή είχα αγοράσει 3 παιχνίδια κι είχα παίξει 300. Τώρα έχω αγοράσει 300 κι έχω παίξει 3 (μπορεί και 4). Πολλά απ αυτά που αγόρασα πχ πριν 4 χρόνια είναι ακόμα στη ζελατίνα.

Εγώ τουλάχιστον τα βγάζω από την ζελατίνα και διαβάζω το βιβλιαράκι.... :P

Δημοσ.

εγω έχω 32 games και έχω τερματίσει μόνο τα 3 ,τα υπολοιπα παίζω μόνο τα 4-5 και τα άλλα τα χω παρατήσει για να τα τελειώσω όταν θα μου ρθει η όρεξη

Δημοσ.

Εγώ τουλάχιστον τα βγάζω από την ζελατίνα και διαβάζω το βιβλιαράκι.... :P

Καλά και τα περισσότερα που χω ανοίξει, γι αυτό το κανα. Κοιτάω βιβλιαράκι (όσα απ αυτά έχουν πλέον), κάνω ένα install να δω ότι παίζει, uninstall και πίσω στη στοίβα.

Δημοσ.

Mε τις προσφορές που βγαίνουν κάθε λίγο και λιγάκι, έχω τιγκάρει από παιχνίδια.

Πολύ φοβάμαι ότι αρκετά από αυτά δεν θα προλάβω να τα παίξω ποτέ.

Αυτό ακριβώς.

Σε λίγο θα βγω από το δωμάτιο για να χωράνε. :X

Δημοσ.

Και εγώ έχω πέσει στην λούπα να αγοράζω ένα σωρό παιχνίδια και στο τέλος να παίζω 1-2 το πολύ. Δυστυχώς δεν υπάρχει αρκετός χρόνος. Πάντως αποφάσισα να το σταματήσω, όσο μπορώ δηλαδή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...