HarakisS2 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω ότι είναι καλή προσφορά http://www.eshopspecials.gr/offer.phtml?id=120130
slacker Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ για την γνωστοποίηση, μόλις παρήγγειλα ένα
skoulas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Για netbook ειναι ιδανικο μεγεθος...ενα laptop 15.6" περισευει αρκετα...οι ανεμιστηρες κανουν δουλεια και χωρις ιδιαιτερο θορυβο ή εγω τον εχω συνηθισει :P :P ....
alexx Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Για netbook ειναι ιδανικο μεγεθος...ενα laptop 15.6" περισευει αρκετα...οι ανεμιστηρες κανουν δουλεια και χωρις ιδιαιτερο θορυβο ή εγω τον εχω συνηθισει :P :P .... και γω πηρα 1 αλλα για 15αρι το θελω. τοσο πολυ περισσευει??
Themos3 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Στα 10ε παιζει στην αγορα γενικοτερα.Πολυ αμφιβαλλω αν θα κανει δουλεια.Μπορει καποιος που το εχει να μας πει διαφορα θερμοκρασιας με την χρηση του?
aklostr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 και γω πηρα 1 αλλα για 15αρι το θελω. τοσο πολυ περισσευει?? Καλύτερα ακύρωσέ το. Περισσέυει αρκετά, δεν κάνει ιδιαίτερη δουλειά και δε συγκρατεί το laptop εκτός αν το έχεις σε σταθερό σημείο. (εννοείται το έχω και στα λέω αυτά)
nek4d Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Προσοχη, Για την επιλογη notebook cooler, πρεπει πρωτα να γνωριζετε την υπαρχουσα ροη αερα στο μηχανημα σας. Αν η ροή ειναι με την ιδια φορα, το βοηθαει πολυ σε πολυωρη ή/και οριακη χρηση. Αν η ροή ειναι σε αντιθετη φορα, θα λειτουργησει αναποδα, ψηνοντας το φορητο με οτι αυτο συνεπαγεται για την υγεια του! Βαλτε το μηχανημα να κανει κατι απαιτητικο (πχ να παιζει υψηλης αναλυσης βιντεο) κ αφου δειτε που ειναι οι ψυκτρες/αεραγωγοί (κατω κ πλαγια), με τα χερια μπορειτε να καταλαβετε πως κυκλοφορει ο αερας.
vasman15 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Καλύτερα ακύρωσέ το. Περισσέυει αρκετά, δεν κάνει ιδιαίτερη δουλειά και δε συγκρατεί το laptop εκτός αν το έχεις σε σταθερό σημείο. (εννοείται το έχω και στα λέω αυτά) παντως εγω που το πηρα για ενα 15,6 ηταν μικρο και οχι ιδιαιτερα δυνατο,στο οτι γλιστραει θα συμφωνησω ,αν το θελεις για να το εχεις στα ποδια σου ξεχνα το καλυτερα...
slacker Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μου έστειλαν μήνυμα ότι εξαντλήθηκε και δε μπορούν να μου το στείλουν, χα χα χα. Όχι ότι καιγόμουν, αλλά από οργάνωση... πάλι ρεζίλι έγιναν.
vviolent Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μου έστειλαν μήνυμα ότι εξαντλήθηκε και δε μπορούν να μου το στείλουν, χα χα χα. Όχι ότι καιγόμουν, αλλά από οργάνωση... πάλι ρεζίλι έγιναν. Και γιατί δεν φροντίζουν να το αντικατασήσουν με το άλλο που έχουν στην ίδια τιμή τότε για να αποφύγουν το ρεζίλεμα; Εμένα πάντως παρόλο που χρονικά πρέπει να παρήγγειλα μετά από σένα δεν μου έστειλαν τέτοιο μήνυμα ακόμα.
alexx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Και μενα δεν μου εστειλαν ακομα τετοιο μηνυμα αλλα η παραγγελια ειναι κολλημενη στο : Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων
zizu10 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά μην μπαίνετε στον κόπο να ασχοληθείτε με το e-shop έτσι όπως έχει καταντήσει... Εγώ είχα παραγγείλει από το eshops-specials ένα ποντίκι, το οποίο ποτέ δεν ήρθε και η παραγγελία ακυρώθηκε χωρίς να στείλουν ούτε ένα mail...Δεν ασχολούμαι ξανά μαζί τους...
kostastnt Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Το έχω από προσφορά του getitnow.. Καλό είναι ΑΝ και μόνο ΑΝ οι εισαγωγές του laptop σας συμπέσουν με τους ανεμιστήρες.. Σε εμένα δεν βόλεψε, οπότε δεν έριχνε θερμοκρασία.. Στης κοπέλας μου (hp g62 series) βολεύει πολύ και σίγουρα έχει διαφορά 3-4 βαθμούς σε idle.. Full load δεν πιάνει και ποτέ για να ξέρω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα