Προς το περιεχόμενο

x264 audio σε LG LED TV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως λεει και το θεμα, εχω ενα προβλημα με την αναπαραγωγη ταινιων που εχουν κωδικοποιημενο τον ηχο σε x264. οι περισσοτερες απο δαυτες ειναι 720p mkv αρχεια απο bluray rip (υποθετω). καμμια λυση για να εχω και ηχο στην ΤουΒου;;; τις ταινιες τις δοκιμασα και απο το USB και μεσω δικτυου (DLNA) με το ιδιο ακριβως αποτελεσμα (λογικο αλλωστε). εαν τις ριξω στο laptop και συνδεσω το laptop με την TV με VGA (δεν εχω hdmi εξοδο στο laptop!) φανταζομαι δε θα εχω κανενα προβλημα, αλλα θα προτιμουσα να μη μπαινω σε αυτη τη διαδικασια καθε φορα που θελω να δω μια ταινια. τσαμπα εδωσα τα εξτρα εουρος για smart tv;;;;

υπαρχει κανα firmware update στην LG για να παιξει; καμμια αλλη "πατεντα";;

ευχαριστω! :mrgreen:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο ηχος ειναι μαλλον σε DTS και η τηλεοραση σου δεν εχει τη δυνατοτητα να τον αναπαραγει. Δεν ξερω αν υπαρχει η δυνατοτητα απο την TV να περαστει ο ηχος σε ενισχυτη ωστε να αναπαραχθει απο εκει

Αλλη λυση ειναι να κανεις μετατροπη το stream του ηχου

Επεξ/σία από disqualified
Δημοσ.

α καταλαβα. δηλαδη εχω φαει γκολ απο τα αποδυτηρια και παιζω με 9 παιχτες απο το πρωτο λεπτο! σε κοβω να μη γυρνας το ματσακι!!! :mrgreen:

ενισχυτης ακομη οχι. πιθανοτατα και ποτε να μην παιξει.. τεσπα.. αυτη η μετατροπη ειναι δυσκολη; εχεις κανα tool να το κανω (κανα free ε!!!). επισης σε τι φορματ πρεπει να γυρισει για να παιξει; :rolleyes:

Δημοσ.

Εφτιαξα ηδη τις 2 πρωτες ταινιες σε AC3... ΝΟΜΙΖΩ οτι χανω λιγο σε ενταση ηχου.. ισως ειναι και η ιδεα μου ομως... :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...