Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειά χαρά σε όλους... σε όσους μπήκαν..

παρουσιάζω το εξής πρόβλημα : κατέβασα με μτορρεντ απο ένα σίτε ιδιοτικό που το ξέρω καλά. ta windows 7 32 & 64 bit home premium, profesional κλπ.. σε ένα dvd.

τα είχε σε ένα φάκελο μαζί και ένα αρχείο 3,75 gb σε iso για να το κάψω σε dvd μέσα στον φάκελο που ήταν το iso είχε και 2 φακέλους με εικόνες και σεριαλ και εγώ αντι να τα έχω σε ξεχωριστό αρχείο τα σεριαλ, το άνοιξα το iso με το daemon tools και πήρα τα αρχεία μετά έφτιαξα εναν ξεχωριστό φάκελο για να περάσω μέσα τις εικόνες και το σεριαλ και το ονομασα με ελληνικα σεριαλ και εικονες το ξαναέφτιαξα σε iso.. και το έγραψα απο το νέρο 7 και το ultra iso μα κανένα αποτέλεσμα δεν μου το αναγνωρίζει ο υπολογιστής για να κάνω φορματ τι έκανα λάθος ;;

ευχαριστώ όλους εκτον προτέρων..

edit : έχω 2 οπτικά μέσα καινούρια!!

Δημοσ.

δεν ξερω για τους αλλους,αλλα σε ενα σημειο στην μεση το χανω.Το προβλημα σου ειναι οτι δεν αναγνωριζει το dvd.Εισαι σιγουρος οτι το εκαψες σωστα;Και πες μου παλι την διαδικασια με την οποια το εκανες το dvd των windows επειδη εκει το εχασα

Δημοσ.

λοιπόν άνοιξα το αρχείο iso που ειχα κατεβάσει πήρα απο μέσα τα αρχεία όλα και τα έβαλα σε ένα φάκελο στην επιφάνια εργασίας δημιουργισα μεσα στα αρχεία ένα άλλο φάκελο και πέρασα εκεί τα σεριαλ που έδιναν για να τα κάνω αυθεντικά τα windows και έβαλα και τις εικόνες... με το νέρο και το πρόγραμμα ultra iso τα έκανα σε μορφή iso και το έκαψα σε dvd μετά προσπάθησα να boutaro απο το dvd και δεν το εκανε... ενώ όταν είμαι μέσα στα windows δηλαδή έχει ανοίξει ο υπολογιστής και βάζω το dvd μου το βγάζει κανονικά

λέει εγκατάσταση των windows τώρα..

τώρα κατάλαβες;

Δημοσ.

λοιπόν άνοιξα το αρχείο iso που ειχα κατεβάσει πήρα απο μέσα τα αρχεία όλα και τα έβαλα σε ένα φάκελο στην επιφάνια εργασίας

Και κατέστρεψες με αυτόν τον τρόπο το boot που έχει το δισκάκι,που είναι εκτός φακέλων.

Δημοσ.

Άνοιξε το iso με το ultraiso, πρόσθεσε μέσα τα αρχεία που θέλεις και σώσ' το πάλι σαν iso, καλύτερα σε άλλον φάκελο.

Κάψτο τώρα με όποιο πρόγραμμα θέλεις. Αφού έχεις ήδη το ultraiso κάψτο με αυτό.

Αν έσβησες το iso... με 'γειά.

Δημοσ.

Όταν φορτώνεις στο ultraiso ένα iso που είναι bootable στο δηλώνει.

post-100994-0-58489400-1328054486_thumb.png

Στο δικό σου iso γράφει ότι είναι bootable;

Δουλεύεις στο αρχικό iso ή σε αυτό που δημιούργησες εσύ με τα αρχεία από το daemon tools;

Πως το γράφεις; Ο σωστός τρόπος είναι να το γράψεις σε δισκάκι σαν αρχείο εικόνας (image file). Εγώ προτιμώ το image burn, αλλά γίνεται και η δουλειά μέσα από το ultraiso (tools->burn cd/dvd) αφού φορτώσεις το iso στο πρόγραμμα. Από το nero πρέπει να γίνει με την επιλογή burn image file.

Αν μέχρι εδώ είσαι εντάξει, έλεγξε τις επιλογές εκκίνησης μέσα από το Bios.

Δημοσ.

αν ξανακατεβάσω το κανονικό iso πως γίνετε να περάσω έναν ακόμα φάκελο με το σεριαλ;;;; και να έχει το κανονικό boot ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...