Προς το περιεχόμενο

Αγορα Samsung galaxy s2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτσε στο στο σκρουτζ κάνει. Αν θυμάμαι καλα 479 (μαύρο) αν δεν τα έχεις τα λίγο παραπάνω λεφτά πάρτο απο Γερμανία αλλα αν τα έχεις εγώ προσωπικά σου συνιστώ απο Ελλάδα. . .

Δημοσ.

Κάτσε στο στο σκρουτζ κάνει. Αν θυμάμαι καλα 479 (μαύρο) αν δεν τα έχεις τα λίγο παραπάνω λεφτά πάρτο απο Γερμανία αλλα αν τα έχεις εγώ προσωπικά σου συνιστώ απο Ελλάδα. . .

μηπως δεν υπολογισες τα εξοδα για μεταφορικα κτλ που το πηγαινουν αμεσως στην εξωφρενικη τιμη των 500 ευρω, ενω πριν ενα μηνα υπηρχαν τιμες στα 430 ευρω?? επισης, υπαρχει και κατι εκει που λεει "αγνωστη διαθεσιμοτητα" , οποτε μπορει και να μην υπαρχει καν ουτε στα 500.

Γενικα, το καλυτερο που εχει να κανει καποιος που αντεχει και δεν επιγει να το παρει αμεσα, ειναι να περιμενει 1-2 μηνες που και θα υπαρχει και θα εχει λογικη τιμη.

Δημοσ.

Προχωρησα πολυ την διαδικασια μεχρι να δω το τελικο ποσο πληρωμης.ΕΙναι τελικο ποσο τα 450€.Εαν συνεχιζα το αγοραζα.Υπηρχε μεταφραση του Google οποτε

οτι σας μεταφερω ειναι στα Ελληνικα μεταφρασμενο.Επειδη λογω budget δε μπορω να φτασω πηρα τελικα το HTC EVo στα 303€ τελικο ποσο αγορας.Το παραλαμβανω

στις 6/2. Οσο για το πλαισιο τι να πω 349€.Οποιος εχει τα δινει.Θα μεταφερω εντυπωσεις.

Δημοσ.

Παντως για οσους θελουν το κινητο ειναι καλο να περιμενουν 1-2 μηνες που θ ανακοινωθουν οι νεες συσκευες και θα πεσει η τιμη του...εγω ενδιαφερομαι και μετα απο ψαξιμο ειπα να περιμενω ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...