ΚΛΑΙΝΜΑΙΝ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 καλημέρα!έχω ένα hp pavillion 6 με 7 χρονών και στην εκκίνηση διαχείρισης εργασιών μου έβγαλε αδρανοποίηση συστήματος και μου δείχνει μέσα 99% cpu και έξω να δουλεύει με 2%-9%!και σαν διεργασία δεν κλείνει!τι να κάνω?
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Το system idle process σου λέει πόσό τοις εκατό απο την cpu ΔΕΝ χρησιμοποιείται. Οπότε όσο πιο κοντά στο 100% το βλέπεις τόσο κάθεται ο υπολογιστής
TheELF Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Αν και ποιο μπερδεμένα δεν μπορούσες να τα είχες πει,αλλά νομίζω ότι μιλάς για το system idle που δείχνει πόσο από τον επεξεργαστή δεν χρησιμοποιείτε. Αν θες ανέβασε μια εικόνα με την διαχείρισης εργασιών να δούμε τι παίζει.
ΚΛΑΙΝΜΑΙΝ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 θεωρείται πρόβλημα?γι'αυτό δουλεύει αργά?
TheELF Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Αν είναι αυτό που λέμε η karmen και εγώ τότε όχι δεν είναι πρόβλημα και όχι δεν αργεί λόγου αυτού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα