*Kezar* Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 3 λαπτοπ.. ποιο προτεινετε? Link Link Link
ask Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 μαλλον το 1ο θα προτιμουσα...αν και το asus πιο οικονομικο...βεβαια περιεμεν κ αλλες γνωμες απο πιο ειδικους εδω μεσα.. βεβαια πες και για τι χρηση το θες..γτ και το hp το 2ο ειναι πολυ πιο οικονομικη λυση και με καλα χαρακτηριστικα..
makhs5 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Αν θες αποκλειστικα απο πλαισιο, αυτο http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/HP-Pavilion-DV6-6c01ev-A7P28EA-B1A.htm . Αλλοιως αν δεν σε πειραζει απο ποιο καταστημα θα το παρεις τοτε για μενα, καλυτερα αυτο http://www.skroutz.gr/s/392058/Lenovo-IdeaPad-Y570A-i7-2630QM-6GB-750GB.html .
*Kezar* Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Αν θες αποκλειστικα απο πλαισιο, αυτο http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/HP-Pavilion-DV6-6c01ev-A7P28EA-B1A.htm . Αλλοιως αν δεν σε πειραζει απο ποιο καταστημα θα το παρεις τοτε για μενα, καλυτερα αυτο http://www.skroutz.gr/s/392058/Lenovo-IdeaPad-Y570A-i7-2630QM-6GB-750GB.html . Το 1ο το εχω βαλει σε ενα απο τα 3 αλλα φαινεται δεν τα ανοιξες τα λινκ απλα προτεινες.. Οσο για λενοβο δεν παιρνω γτ δουλευα σε αυτη την εταιρια και ειχαμε 20% εκπτωση και δεν πηρα θα το παρω τωρα? Ειναι ψυχολογικο το θεμα χαχα. Ε οχι τοσο πολυ για gaming. Αλλα αμα βαλω κανενα παιχνιδι να το παιζει ανετα ρε αδερφε με φουλ.. Πιστευω να.με καταλαβατε αααα και εχω black wd 500gb 2 μηνων να μπει πανω.. Δεν με απασχολει τοσο ο σκληρος
makhs5 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Το 1ο το εχω βαλει σε ενα απο τα 3 αλλα φαινεται δεν τα ανοιξες τα λινκ απλα προτεινες.. Οσο για λενοβο δεν παιρνω γτ δουλευα σε αυτη την εταιρια και ειχαμε 20% εκπτωση και δεν πηρα θα το παρω τωρα? Ειναι ψυχολογικο το θεμα χαχα. Ε οχι τοσο πολυ για gaming. Αλλα αμα βαλω κανενα παιχνιδι να το παιζει ανετα ρε αδερφε με φουλ.. Πιστευω να.με καταλαβατε αααα και εχω black wd 500gb 2 μηνων να μπει πανω.. Δεν με απασχολει τοσο ο σκληρος Χα χα , τα ανοιξα τα λινκ και γι αυτο σου προτεινα ενα απ τα 3 που ειπες , οσο για τα Lenovo , δεν ειναι καλα ?? Για πες μας τι ξερεις... γιατι εγω νομιζα οτι ειναι πολυ καλα, κανω λαθος..?
*Kezar* Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Χα χα , τα ανοιξα τα λινκ και γι αυτο σου προτεινα ενα απ τα 3 που ειπες , οσο για τα Lenovo , δεν ειναι καλα ?? Για πες μας τι ξερεις... γιατι εγω νομιζα οτι ειναι πολυ καλα, κανω λαθος..? Βρε μια χαρα ειναι ασχετα απο καποια μοντελα που ανεβαζουν τρελη θερμοκρασια.... Αλλα ειναι βλακεια να παω να το πληρωσω κανονικα ενω μπορουσα να το παρω φθηνοτερα.τα παω πολυ τα λενοβο ειδικα κατι μοντελα τρελα..
originalhoyas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Το lenovo φαινεται πολυ καλο αλλα δεν εχει usb 3.0.Γαμωτο...
fsbmaniac Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Τα lenovo ειναι οντως πολυ ποιοτικα και πολυ ευκολοσυντηρητα ( βγαζεις ανεμηστηρακι με 2-3 βιδες χωρις να αφαιρεσεις πλαστικα κτλ ) εχω παθει πλακα τωρα τελευταια . Απο την αλλη πασχουν απο την ελειψη usb 3.0 η οποια θα ερθει συντομα αλλα οχι πολυ συντομα . Απο την αλλη για ενα usb 3.0 και μονο δεν ξερω κατα ποσο θα εκανα παραχωρηση... Επισης τα καινουρια hp αυτα με τα μεταλικα πλαισια (και lenovo εχουν αρκετες σειρες μεταλικες επιφανειες) μαλλον ειναι πολυ προσεγμενα και ελπιζω να διοξουν το κακο ονομα της σειρας dv6000 οπου συναγωνιστηκε την acer στα προβληματα http://shop.lenovo.com/us/laptops/ideapad/y-series/y570 εχουν βγει μοντελα ψαχτω λιγακι μηπως βρεις κατι και εδω ...αξιζει σιγουρα ο κοπος. ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=1857 ΜΕ USB 3,0
*Kezar* Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Τα lenovo ειναι οντως πολυ ποιοτικα και πολυ ευκολοσυντηρητα ( βγαζεις ανεμηστηρακι με 2-3 βιδες χωρις να αφαιρεσεις πλαστικα κτλ ) εχω παθει πλακα τωρα τελευταια . Απο την αλλη πασχουν απο την ελειψη usb 3.0 η οποια θα ερθει συντομα αλλα οχι πολυ συντομα . Απο την αλλη για ενα usb 3.0 και μονο δεν ξερω κατα ποσο θα εκανα παραχωρηση... Επισης τα καινουρια hp αυτα με τα μεταλικα πλαισια (και lenovo εχουν αρκετες σειρες μεταλικες επιφανειες) μαλλον ειναι πολυ προσεγμενα και ελπιζω να διοξουν το κακο ονομα της σειρας dv6000 οπου συναγωνιστηκε την acer στα προβληματα http://shop.lenovo.com/us/laptops/ideapad/y-series/y570 εχουν βγει μοντελα ψαχτω λιγακι μηπως βρεις κατι και εδω ...αξιζει σιγουρα ο κοπος. ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=1857 ΜΕ USB 3,0 βρε δεν λεω πολυ καλα μοντελα και μπορω να βρω μοντελα τα οποια δεν εχουνε φερει εδω σαν πωληση στα μαγαζια μεσα απο την lenovo αλλα αμα ειναι να κατσω να τραβηχτω τοσο πολυ για 1 λαπτοπ αστα να πανε.. και την εκπτωση απο τοτε που δουλευα στην εν λογο εταιρια μπορω να παω να παρω,αλλα μονο της βενζινες τηλεφωνα κλπ δεν αξιζει να ασχοληθω. αμα δουλευα ακομη θα το επαιρνα με κλειστα τα ματια.. btw σειρες με μεταλλικα πλαισια της lenovo ποτε μα ποτε δεν ανεβαζανε θερμοκρασια εκτος απο την σειρα U.τα 14αρια.
atropa Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 έχω το asus και δε μπορώ παρα να πω καλά λόγια (αν και το δικό μου είναι με την 520mx γιατί δε με "νοιαζοuν" τα games (skyrim high settings 4x @720p), 4g ram και προσθεσα αλλα 4g και απο τη μανα του ειχε 500g 7200hdd και εβαλα και ενα εξτρα SSD 120g με ενα cdrom caddy απο ebay) το πήρα με 699e από "μουλτιδραμα" είναι αθόρυβο και πολύ κρύο και είναι αρκετά δυνατό γιατί δουλειά που το θέλω (παραγωγή μουσικής) δεν είναι το ομορφότερο αλλά έχει usb3 και σε ότι παιχνίδια το δοκίμασα στη native ανάλυση δεν παραπονιέμαι τα παίζει όλα σε κάποια με περισσότερες άλλα με λιγότερες παραχωρήσεις..
*Kezar* Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 τελικα παραγγειλα το HP Pavilion DV6-6c01ev απο το πλαισιο εκανα αιτηση για δοσεις..και περιμενω απαντηση.. αλλα εκτος απο χαλια επιχειρηση το πλαισιο δεν ξερουν να κανουν την δουλεια τους σωστα. οι δοσεις θα ειναι εντοκες ουτε 1 ατοκη δεν μπορουσε να κανει ενω τα αλλα μαγαζια ακομη και της γειτονιας σου κανουνε 1 χρονο ατοκα.(για αυτο παει προς διαολου το plaisio.) τους εδωσα τα στοιχεια μου ολα κανονικα κανανε την αιτηση και οι βλ@κες βαλανε λαθος στοιχεια. να ποσο κατεστραμενοι μπορει να ειναι εκει περα μεσα? ουτε την δουλεια τους δεν μπορουν να κανουν? με πηρε η τραπεζα χθες το απογευμα και μου ειπε οτι ητανε λαθος τα στοιχεια αλλιως δεν θα το μαθαινα ποτε.μου ειπε επισης σε 2-3 ωρες θα ειναι ετοιμη η εγκριση με θετικο αποτελεσμα μιας και προβλημα δεν υπαρχει. παιρνω σημερα το πλαισιο πριν λιγο ακομη δεν μας εχουνε πει τπτ.αλλα τους εχουνε ειδοποιηση για τα λαθος στοιχεια. αν ειναι δυνατον ουτε σωστα την δουλεια τους δεν μπορουνε να κανουνε οι αχρηστοι.
fsbmaniac Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Εσυ φταις που πηγες και το πηρες εκει περα. Πραγματικα ειναι αθλιοι ,πεφοτυν σαν τα κορακια πανω σου ...ειναι καταβαση καταφαντασια γνωστικοι πανω στο αντικειμενο και κρατανε τους δηθεν τυπους...τους σιχαινομαι ........
*Kezar* Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Εσυ φταις που πηγες και το πηρες εκει περα. Πραγματικα ειναι αθλιοι ,πεφοτυν σαν τα κορακια πανω σου ...ειναι καταβαση καταφαντασια γνωστικοι πανω στο αντικειμενο και κρατανε τους δηθεν τυπους...τους σιχαινομαι ........ οτι φταιω φταιω αλλα το μοντελο δεν το ειχε πουθενα που να μπορει να κανει δοσεις τι να εκανα.. τεσπα αντε να δουμε ποτε θα το παρουμε.
*Kezar* Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Νεα ενημερωση απο τους ξ3φτ1λ3ς νεο μηνυμα τους εβγαλε στον υπολογιστη οτι ξεχασανε το εκκαθαριστικο και τους ειπε η τραπεζα να το στειλουνε. αν ειναι δυνατον ρε ποσο ξ3φτ1λ3ς πρεπει να ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα