snakes Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα παίδες.... Όπως γράφει και ο τίτλος έχς έναν Q6600 και θέλω να του κάνω o/c.. Θέλω λοιπόν να μου προτείνεται τί ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στα bios έτσι ώστε να μην τον κάψω και να τον κρατήσω σταθερό χωρίς κανένα πρόβλημα.. Έχω ακούσει πως αυτός ο cpu "τραβάει'' o/c.. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας..! ΥΓ: το pc αναγράφεται στην υπογραφή μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris92 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Καλημερα,για αρχη σου προτεινω να διαβασεις τον παρακατω οδηγο.θα βρεις αρκετα πραγματα προκειμενου να ανεβασεις τον επεξεργαστη σου καθως και το ποιες ρυθμισεις πρεπει να του κανεις.Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 και εδώ λιγο πιο μαζεμενα http://www.insomnia.gr/topic/428827-q6600/page__p__4428037__fromsearch__1#entry4428037 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 ...και δες και τι επιλογές δίνει το board σου - γιατί δεν είναι και για πολλά πολλά :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snakes Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 ...και δες και τι επιλογές δίνει το board σου - γιατί δεν είναι και για πολλά πολλά :/ Τι εννοείς...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Λέω ότι η μητρική της υπογραφής σου, δεν είναι σχεδιασμένη με προτεραιότητα το o/c οπότε να συμφιλιώνεσαι με την ιδέα ότι τα μεγάλα overclocks/vcore πρέπει να τα ξεχάσεις. Επίσης για τον ίδιο λόγο, το bios της μητρικής δεν πρέπει να έχει και πολλές o/c επιλογές - οπότε ρίξε μία ματιά μήπως και κάνουμε άδικα κουβέντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snakes Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Κοίτα το bios σκέφτομαι να το κάνω update.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ναι - σωστό είναι αυτό. Βάλε το πιο νέο που υπάρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα παίδες.... Όπως γράφει και ο τίτλος έχς έναν Q6600 και θέλω να του κάνω o/c.. Γιατί? Υστερεί σε κάποιο παιχνίδι ή εφαρμογή? Απ ότι ξέρω αυτός ο επεξεργαστής ήταν πολύ καλός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snakes Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Γιατί? Υστερεί σε κάποιο παιχνίδι ή εφαρμογή? Απ ότι ξέρω αυτός ο επεξεργαστής ήταν πολύ καλός. Είμαι Πάρα πολύ ευχαριστημένος όμως σκέφτομαι να τον πάω ή 2.80 ή 3.00...! Ναι - σωστό είναι αυτό. Βάλε το πιο νέο που υπάρχει Έβαλα την F4 έκδοση όμως έχει τις ίδιες επιλογές και ρυθμίσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Είμαι Πάρα πολύ ευχαριστημένος όμως σκέφτομαι να τον πάω ή 2.80 ή 3.00...! Το κατάλαβα οτι θες να τον ανεβάσεις. Γιατί ρωτάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snakes Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Γιατί έχω ακούσει πως τραβάει πολύ αυτός ο επεξεργαστής και περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους... Αν και έχω την εντύπωση πως θα πηγαίνει ακόμα καλύτερα με o/c...!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 G0 είσαι - ψύξη έχεις, προχώρα το. Δώσε μας και καμία φωτογραφία από το bios να δούμε τι επιλογές έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snakes Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Αυτές έχει...! και σου στέλνω και μία για την θερμοκρασία..! Υγ: Αυτή είναι η F3 έκδοση bios (εργοστασιακή) όμως και η F4 που είναι η πιο πρόσφατη είναι το ίδιο..!! Να βάλω την F4? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snakes Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Κανείς..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα