oneofthem Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) SOLVED - άκυρο πέρασα ένα D για 0 στο wep key.. απλά δεν το έλεγξα γιατί πίστευα πως δεν θα έβγαζε connected με λάθος κωδικό, αλλά αυτό έγραφε ότι συνδέθηκε.. παρότι ασχολούμαι χρόνια με υπολογιστές, τα δίκτυα μου τα φτιαχαν γνωστοί με αποτέλεσμα να μην έχω μάθει ούτε στο internet σπιτιού να συνδέομαι.. και χρειάζομαι μικρή βοήθεια σύνδεση ασύρματου usb stick και ασύρματου router connection status: connected, internet: -, ping router: - αυτά που έχω κάνει είναι τα εξής - exit από το software του usb stick για να μπω μέσω windows - ανίχνευση ασύρματων δικτύων κι επιλογή - εισαγωγή της mac του usb stick στη allowed mac list του router - εισαγωγή του wep key του router στις ρυθμίσεις του usb stick - ρύθμιση του τύπου του wep key στο usb stick (βασικά έχει μία ρύθμιση που λέει ότι είναι και για τους δύο τύπους) - ρύθμιση των tcp/ip properties του usb stick (έβαλα τις ίδιες ρυθμίσεις με ένα άλλο pc που είναι συνδεδεμένο ενσύρματα, αλλάζοντας την ip 'κατά 2') - επίσης η ip που έχω δώσει είναι μέσα στο εύρος αυτό που χρειάζομαι είναι απλώς να μου πει κάποιος πιο σχετικός τι να κοιτάξω, δεν χρειάζεται να φάτε το χρόνο σας ευχαριστώ Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2012 από oneofthem
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 μην κλειδωνεις ποτε με wep γιατι σπαει.βαλε wpa η wpa2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα